Kje pa si vidu tega Fiberline-ja
lp
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
vitranc napisal/-a:vidu sm ga u umagu nemška registracija rdeč čoln no kar se tiče ostalega se neum kregau ker nč slabega mislu nism pa sm samo svoje mnenje povedau
pajer1 napisal/-a:.vitranc napisal/-a:vidu sm ga u umagu nemška registracija rdeč čoln no kar se tiče ostalega se neum kregau ker nč slabega mislu nism pa sm samo svoje mnenje povedau
Videl sem ga v Umagu, nemška registracija, rdeče barve in kar se ostalega tiče se ne bom prepiral, ker nisem mislil nič slabega. Samo povedal sem svoje mnenje.
vitranc je svoje povedal, jaz pa malo slovnično in pravopisno uredil. Sem moral, takle mamo! Pa z dobro voljo naprej!
LP
.
Piki napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.vitranc napisal/-a:vidu sm ga u umagu nemška registracija rdeč čoln no kar se tiče ostalega se neum kregau ker nč slabega mislu nism pa sm samo svoje mnenje povedau
Videl sem ga v Umagu, nemška registracija, rdeče barve in kar se ostalega tiče se ne bom prepiral, ker nisem mislil nič slabega. Samo povedal sem svoje mnenje.
vitranc je svoje povedal, jaz pa malo slovnično in pravopisno uredil. Sem moral, takle mamo! Pa z dobro voljo naprej!
LP
.
Uredi še od marenostruma, ni dosti boljše.
marenostrum napisal/-a:Piki napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.vitranc napisal/-a:vidu sm ga u umagu nemška registracija rdeč čoln no kar se tiče ostalega se neum kregau ker nč slabega mislu nism pa sm samo svoje mnenje povedau
LP
.
@Piki:Jebe vsak motor, ki je čisto obdan s plini, napisal sem, da se to dogaja ob prvem vžigu po konzervaciji. Pri njemu pa je šlo za drug problem, netesen škorenj.
Ja vidiš Piki tko je to. Če je "netesen" škorenj in je motor "čisto obdan s plini", potem motor rad "jebe".
Kako že gre tisto o metli in svojem pragu
![]()
lp
Piki napisal/-a:marenostrum napisal/-a:Piki napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.vitranc napisal/-a:vidu sm ga u umagu nemška registracija rdeč čoln no kar se tiče ostalega se neum kregau ker nč slabega mislu nism pa sm samo svoje mnenje povedau
LP
.
@Piki:Jebe vsak motor, ki je čisto obdan s plini, napisal sem, da se to dogaja ob prvem vžigu po konzervaciji. Pri njemu pa je šlo za drug problem, netesen škorenj.
Ja vidiš Piki tko je to. Če je "netesen" škorenj in je motor "čisto obdan s plini", potem motor rad "jebe".
Kako že gre tisto o metli in svojem pragu
![]()
lp
Kaj se zdaj na pline obešaš, piši tako kot se spodobi. Jaz sem se obregnil ob tvoje pisanje, ki tudi precej varira, enkrat pišeš v skoraj pravilni slovenščini, drugič v nekakšnem "ljubljanskem" narečju", ki ga prebivalci glavnega mesta ne uporabljamo, kar je malo čudno in za druge člane povsem neznačilno.
Ne vem kaj ti zgoraj ni jasno, on je imel problem s plini zaradi netesenega škornja, po mojih izkušnja pa pretirano kajenje po konzervaciji tudi lahko duši motor, ki ima pokrov gor, brez njega ga pa ne. Če duši samo Tomosa, pa tudi prav.
Piki napisal/-a:Marenostrum, vsak na forumu piše o čemer želi in predvsem kar obvlada. Če boš pregledal moje objave za nazaj, boš videl, da ne pišem samo o Tomosih. Če pogledamo tvoje objave, je polovica njih konfilkt z MT ali drugimi. Kapiram jaz, kaj si želel izpostaviti, brez skrbi. Bolj me skrbi, če ti kapiraš zakaj sem sploh izpostavil tvoje pisanje, to ni povezano samo s tabo. Poglej redosled objav v tej temi, mogoče se ti posveti.
Drugače, pa tudi jaz menim, da je nadaljnje smetenje v tej temi brezpredmetno, povedala sva svoje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov