Kocka iz Ljubljane pri Sevnici.
Gorivo za Webasto
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Lahk Polancu k jim po ta novem Trump nafto voz. Mi bomo pa še zmerm gnojco tankal.
Nazadnje spremenil kocka, dne Sr Nov 30, 2016 22:54, skupaj popravljeno 1 krat.
heron napisal/-a:
A ni tole grelec na nafto ?
Tako je.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
EDO napisal/-a:heron napisal/-a:
A ni tole grelec na nafto ?
Tako je.
Ja bo drzalo.. Nisem najdu slike kaminaiz barke
Veter v laseh, travarca v zobeh 
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
jaz sem imel lani iste težave z motorjem,stalno zabit filter,potem sem vrgel ven rezervoar in ga opral,ko sem odprl rezervoar je bila v njem tekočina,malo podobna nafti,lepljiva,lokalni mehanik pravi da je biodizel ki ga primešajo nafti,meni se je zdelo olje od friteze sicer ni smrdelo ampak oprijem lepljivost je ista,na koncu sem se vprašal kje konča olje od fritez mislim da v nafti za turiste in potem se začnejo problemi
polanc napisal/-a:Ja ja SVOJE mnenje...pol pa piše da se nekomu ne da ukvarjat z ljudmi ki delajo po 100 km več z eno pa drugo nafto.Pač je človk tko napisu ,če so ga pa števci zeznal...zdele še na agip skočim pol pa gas
Dej polanc, mal vklop mozgane. To je 15% razlike v porabi, kar lahko das premosorazmerno z mocjo motorja. To je vec kot tunerji ven zvlecejo. Mal odpri oci. Pokaz ljudi ki z istim avtom in na nekih 50L delajo na istih pogojih po 200km vec. Jih ni, zal.
Zanimivo je, da takšne trditve lahko prebereš samo na forumih. Kar je pa vsaj približno podprtih člankov pa nikjer ne navajajo razlik. Celo nasprotno - trditve, da je neko gorivo "močnejše" niso resnične in jih ovržejo.
Prebral sem test ameriškega AAA kluba in zabeležili so, da je najslabše gorivo proizvedlo 3.1% več saj od najboljšega. Kar pa ne pomeni 3.1% večjo porabo!!!
Pa v ameriki je trg goriva veliko širši od evropskega. Tudi zahteve imajo bolj mile. Tam imajo "generična" goriva in pa "branded". Vsaka vas ima skoraj svojo generiko.
Prebral sem test ameriškega AAA kluba in zabeležili so, da je najslabše gorivo proizvedlo 3.1% več saj od najboljšega. Kar pa ne pomeni 3.1% večjo porabo!!!
Pa v ameriki je trg goriva veliko širši od evropskega. Tudi zahteve imajo bolj mile. Tam imajo "generična" goriva in pa "branded". Vsaka vas ima skoraj svojo generiko.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
No tkole: Včeraj sva s sinom mal servisa nardila na Webastu.Kr čist u prafaktorje je šel.Je mašina air top 2000,letnik 08 junij.Kera smena ga je delala niso narisal
Razdrla sva tudi motorček.Je bil kr umazan od krtačk..Tle paste kako vlečete turbino dol Nama je ratal da ni počila..Z tremi špahtli in na zelo toplem,da je plastika voljna.treba je razprešat stator...ko sva sestavljala sva pušo mal pogrela,pa nabit jo je treba do tazadnje desetinke,sicer pol turbina praska in jo je treba spet snet.
Nisva želela zapravit 200 e cca za nov gorilnik.Tega sva razdrla,sprešala mrežico ven...zadi je bila povsem zabita, ko da bi bila polakirana. To ni možn spucat od spredaj in zagotov ne zgori,treba je mehansko spucat in potem pazljivo sestavit nazaj po pranju v acetonu.
Lepo sva ga sestavila nazaj,odletelo je le eno držalo za kable,ki pa ni pomembno..reciklirana in starana plastika pač.Sedaj je skupaj in čaka petka in vgradnje in jasn preizkusa.Upava ,da bo delal ok.Poročam .Pa sedaj bo Molovo nafto kuril..aja sej to sem pa že povedal...se ponavljam kot koledar..lalala.
Lep večer prjatli
Razdrla sva tudi motorček.Je bil kr umazan od krtačk..Tle paste kako vlečete turbino dol Nama je ratal da ni počila..Z tremi špahtli in na zelo toplem,da je plastika voljna.treba je razprešat stator...ko sva sestavljala sva pušo mal pogrela,pa nabit jo je treba do tazadnje desetinke,sicer pol turbina praska in jo je treba spet snet.
Nisva želela zapravit 200 e cca za nov gorilnik.Tega sva razdrla,sprešala mrežico ven...zadi je bila povsem zabita, ko da bi bila polakirana. To ni možn spucat od spredaj in zagotov ne zgori,treba je mehansko spucat in potem pazljivo sestavit nazaj po pranju v acetonu.
Lepo sva ga sestavila nazaj,odletelo je le eno držalo za kable,ki pa ni pomembno..reciklirana in starana plastika pač.Sedaj je skupaj in čaka petka in vgradnje in jasn preizkusa.Upava ,da bo delal ok.Poročam .Pa sedaj bo Molovo nafto kuril..aja sej to sem pa že povedal...se ponavljam kot koledar..lalala.
Lep večer prjatli
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov