popolna obnova :)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jaz bi ob bok na ograjo zrihtal panel,ki bi ga dvignil ko sidraš ali se počas voziš.Morda tud na vsako stran enega.Zvočnike daj Alpine marine 16 cm.10 cm bojo isto pokurli štroma,basi bojo pa ..oprost ko da koza po plehu sere.tektektek namest tumtumtum.pa to občutiš tud pri minimalni glasnosti.ene 90 e pa koštajo,pa z vodo jih komot polivaš,pa zaščiten magnet imajo da manj motjo navigacijo...kompas.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Kolker stane tist panel lahk kupiš par akomulatorjev. Lahko si narediš enega manjšega ki bo samo za radio. Drugega pa za motor in kar je opreme na čolnu. Polnita pa se oba od motorja. Kdor ma malo pojma ti bo to znal zvezat če sam ne znaš. Glede vžiganja na roke pa je res ja. Več kot je cilindrov lažje ga potegneš. Tower of power 90PS užgem z eno roko na štrik. Drugo pa je če ima motor sploh opcijo štrika ker vsi to nimajo. BCS je pa ena najbolj zahrbtnh mašin za užiganje 
Nevem kaki junci ste sam jaz mojo dvo taktno yamaho 55 nisem upalil na štrik pa da se jebeš pa je še brat poskušal lih tako, sam žule sva dobila ker sem mel nek tank štrik gor. Imamo pa doma bcs tako da znamo cukat:)
Jaz mam dva aku v čolnu enega za vžiganje motorja drugega pa za ostale porabnike.
Jaz mam dva aku v čolnu enega za vžiganje motorja drugega pa za ostale porabnike.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
lp
z veseljem prebiram vaše odgovore in ideje ter nasvete.Komaj čakam da splovemo:)
In ja je res brezveze dajati panele zaradi enega malega radia.Moj motor pa nima da na roke povlečeš za zagon;(
ewo konec dela z lesom.jutri gre na tapiciranje.
in še zaščita s topcoatom(trdo kot steklo)
če bo tole zgnilo kar naj takoj:)
jutri pa še notranjost čolna pobarvam z neko belo barvo ki je kot smola samo da je bele barve in je prav za notranjost.
potem pa sestavljanje:)

z veseljem prebiram vaše odgovore in ideje ter nasvete.Komaj čakam da splovemo:)
In ja je res brezveze dajati panele zaradi enega malega radia.Moj motor pa nima da na roke povlečeš za zagon;(
ewo konec dela z lesom.jutri gre na tapiciranje.
in še zaščita s topcoatom(trdo kot steklo)
če bo tole zgnilo kar naj takoj:)
jutri pa še notranjost čolna pobarvam z neko belo barvo ki je kot smola samo da je bele barve in je prav za notranjost.
potem pa sestavljanje:)

polanc napisal/-a:Odloči se sam ampak jaz bi pa dal celice in pa Waeco 18 l kompresorsko hladilno torbo gor.3,2 a vleče toka hladi pa do minus 18 stopinj.je prav fajn met hladne stvari..Pride prav verjam.
Se strinjam s Polancem. To ni stran vržena naložba. Ko se sparkiraš v zaliv za kakšnen dan , bo vse to prav prišlo.
Vprašanje : Kakšen les pa si uporabil in s čim si ga oblil ( topcoat ? ) ? Kaj je to ? Meniš da ne bo zaradi dihanja lesa prišlo do raspok v premazu ?
Jaz bi namreč rad kaj napravil iz lesa in ga zaščitil s premazom , vendar s prozornim , da bi les ohranil svoj naravni videz. A do sedaj še nisem zasledil , da bi bil kdo uspešen s tem. Meni pa je tudi zaradi dihanja lesa do sedaj popokal vsak lak , ki sem ga nanesel na les. Razen na vezano ploščo. A ta kot osnova ni primerna za moje načrte.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov