Popravilo elan 450 gt
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Popravilo elan 450 gt
Jaz imam polnilec, ki pokaže napetost, bi ga dal filat pa bi vidu?
Nima veze voltaža, tester pokaže zagonski tok. Če je ta manjši od dekleriranega je aku slab. Če kupiš novega v evrotonu (verjetno tudi drugje), ga pred izdajo testirajo pred tabo in dobiš izpisek sprintan.
Načeloma pa če je nov 70ah aku z garancijo za 65€ prav dosti v temo ne morš brcnt. Prah se lahko gor nabere v enem dnevu če ga na pravem mestu pustiš.
Načeloma pa če je nov 70ah aku z garancijo za 65€ prav dosti v temo ne morš brcnt. Prah se lahko gor nabere v enem dnevu če ga na pravem mestu pustiš.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ja isto mislim jaz, za 67 euro tudi će ima malo zagonske moći ponucane,se ne bom pritoževal
Hvala za info
Hvala za info
Še eno vprašanje imam, kako je najhitreje in najenostavneje razbremenit prikolico od teže plovila
Verjetno misliš gume, na klocne ga daj, spredaj 1. In ob kolesih pod profil 2. Z dvigalko, prvo eno in nato drugo stran.
Čisto preprosto, hvala
Eno vprašanje bi še imel, namreč ne najdem nikjer kjer bi pisalo če ima moja yamaha 61C 1990- 25QRO/QEO/QETO , kakšno notranjo cink anodo
Morda kdo ve?
Pa še me zanima če je dobro menjat termostat vode glede na leta ki jih ima, je res da se ga lahko očisti s tistimi sredctvi WC za kamen?
LP
Morda kdo ve?
Pa še me zanima če je dobro menjat termostat vode glede na leta ki jih ima, je res da se ga lahko očisti s tistimi sredctvi WC za kamen?
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 5 gostov