Kako dobro se je razvila debata!

.
Takole vam povem.. Zakaj se je investitor odločil za železno barko ve on sam.. Je nekaj prednosti in nekaj slabost.. Vedno je treba iskati kompromise sploh pa v navtiki,pa ne gledati skozi denar ampak zaradi, hidrodinamike, plovnih lastnosti, teži in še bi lahko našteval.. Skandinavci prisegajo, da samo železna barka je prava.. tam doli na jugu Avstraliji pravijo Pa kakšen željezo .. aluminij ja ta prav.. Mi pa pravimo plastika je ta prava.. Vsak dela tisto, kar se mu v tistem trenutku pravilno..
Vsaka čast Alešu , da je zrisal tako barko, tako zunanjost kot notranjost, je sodobno oblikovana barka, tako kot velevajo zdajšnji trendi, tudi meni je zrisal hudo dobro barko v dolžini 11m pa bo trteba spet iskati kompromise... Koliko je stala ta barka ve lastnik sam... Vse ostalo so gostilniške debate. Jaz vem za ceno investicije vendar ni pošteno do investitorja,da jo razlagam javno..Je pa precej manjša od mio..

Kar se pa tiče spletne strani od Vozlja bi pa lahko bila v današnjih časih malo bolj sodobna.. Ampak kdor hoče kontakt od njega , ga pa dobi na spletni strani...
Ker sem bil sam graditelj 7m čolna in vem koliko je treba €€€ za prvi kos in koliko pride potem končna cena , zato vsaka čast obema , da sta se lotila takega projekta , veliko jih obupa ali pa toliko časa halucinirajo, da oblika postane že za kremenčkove..
Mi je pa všeč, da na tako lep dan tudi bere-mo-jo Morjeplovca in širino svoja mnenja.. Barka pa je drugače v marini Portorož , če bi koga zamikala zvezdavost v živo..
Malo sem vam razsvetil dejstva , da ne boste v temi taval....
Pa lep večer.. še naprej..
Fiat Justitia ... Some day....