Volanski mehanizem
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
imam podobno težavo s snetjem volana, matico sem odvil , za tem je bila podložka po tem je pa še ena debela podložka z luknjico ob strani, je treba to kaj odviti ali kako ker sem že včeraj mlatil ko satan in ni šlo nič narazen, pa sprejal in vse možno, vlekel volan, ga nabijal o kontra pa nič drži ko zašvasan.
ne vem ali je una zadnja podložka z luknjo ki ima robove na V za odvit ali ne.
ne vem ali je una zadnja podložka z luknjo ki ima robove na V za odvit ali ne.
- sinji galeb
- Kontraadmiral
- Kraj: Brežice
...dej če lahko kakšno slikco prilepi, ja jaz sem tudi nabijal nato sem pa zdihal se umiril in lepo odvil tiste tri ali štiri vijake(odvisno koliko jih maš) ki držijo polža(skriti so za plastičnim distančnikom podložil dve leseni kajlici za volanom na poliester jih malo zabil da so našpanale volan nato pa sem sredinski vijak privil par navojev in z kladivcem dvakrat udaril po vijaku in je volan kar skočil dol tko da v bistvu sem zbil ohišje ker je volan na konus in tisti aluminij prime ko hudič od soli ker oksidira... zdej nevem mislim da je večina volanov na ta sistem narejenih... jaz sem tisti distančnik med volanom in ohišjem kar zrezal ker mi je bil na poto da pridem do šraufov pa bom kupil noveg sej pride par €. najlažje pa je če imaš kakšem abciger.
- sinji galeb
- Kontraadmiral
- sinji galeb
- Kontraadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov