Yamaha F80 - povečanje moči
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Ficht seveda pokuri več.
Glede zmede med porabo 2t ali 4t... V zadnjih postih je bilo govora predvsem o porabi v L/h na max gasu. Pri max. gasu 2t ali 4t motorji res pridejo kar blizu skupaj in najverjetneje med njimi ni več kot 10, največ 15% razkoraka. Razlike se pričnejo povečevat v "uporabnem" režimu delovanja kar full gas seveda ni.
Glede zmede med porabo 2t ali 4t... V zadnjih postih je bilo govora predvsem o porabi v L/h na max gasu. Pri max. gasu 2t ali 4t motorji res pridejo kar blizu skupaj in najverjetneje med njimi ni več kot 10, največ 15% razkoraka. Razlike se pričnejo povečevat v "uporabnem" režimu delovanja kar full gas seveda ni.
Velika poraba 2T za moje pojme rezultira samo iz tega, ker eni atiji, pač misljo da šparajo če sebe, čoln in celo familijo parijo na soncu, ker drkarijo z 18 vozli, ravno toliko da glisirajo. Če ne bi tazeleni začeli težit z izpusti, 4T ne bi imel velika trga. Tako da so morali prodajalci nekaj naumit.
Nazadnje spremenil kr3mn1, dne Če Avg 25, 2016 17:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Ficht ima nekaj grdih serijskih pomankljivosti zaradi katerih rad ribne in to skupaj z zajlo za kobra stern je tudi pokopalo OMC.
Mal so prehiteval, da bi se priliznl EPA ampak je šlo namesto tega vseskp po poti titanika.
Lepota fergija je, da je brez raznih čirul čarul digitalnih in če si ga sam sestaviš ti to zna priti bistveno bolj prav na morju, kot če ga ne poznaš.
Se je pa pri mojem mal zapletl pri birokraciji in če se ne razreši bo moral iti na ebay po delih.. žal.
Mal so prehiteval, da bi se priliznl EPA ampak je šlo namesto tega vseskp po poti titanika.
Lepota fergija je, da je brez raznih čirul čarul digitalnih in če si ga sam sestaviš ti to zna priti bistveno bolj prav na morju, kot če ga ne poznaš.
Se je pa pri mojem mal zapletl pri birokraciji in če se ne razreši bo moral iti na ebay po delih.. žal.
AEgir napisal/-a:Ficht ima nekaj grdih serijskih pomankljivosti zaradi katerih rad ribne in to skupaj z zajlo za kobra stern je tudi pokopalo OMC.
na hrvaškem ga registriraj pa je.
Nevem če bi šlo tudi tam.. gre za to, da imam slovensko 'prometno' v kateri je vpisan ampak je pač preluknjana ker je takrat bivši lastnik mnejal motor in overjeno pogodbo z njim. To pa menda ni zadosti ker bi moral meti original račun še. Wtf. Slovenija bananistan, če je vpisan v tisti prometni kjer piše lastnik not, kakšna blesava fora je pol to..
Čudno da za avto je prometna pa zadost in ne rabiš original računa.
Nevem če bi šlo tudi tam.. gre za to, da imam slovensko 'prometno' v kateri je vpisan ampak je pač preluknjana ker je takrat bivši lastnik mnejal motor in overjeno pogodbo z njim. To pa menda ni zadosti ker bi moral meti original račun še. Wtf. Slovenija bananistan, če je vpisan v tisti prometni kjer piše lastnik not, kakšna blesava fora je pol to..
Kontaktiraj val-a. Tudi jaz ga bom verjetno kmalu potreboval.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov