Elisa za OMC
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Dobro, ste me prepričali, najprej zmanjšam premer na 15, če bo pa treba bomo pa še spremenili naklon.
No pri nas verjetno ni nobenega, da bi mi ga obrezal, tako, da je vseeno najbolje če skočim na Reko.
Ja Kocka, živci so, pa kaj bi se sekiral, saj s tastarim tudi gre, samo ne vedno, dopust pa sem tudi že zaključil za letos.
Tako, da se zdaj lahko malo igram in učim, in vi z mano.
Lp Mitja.
No pri nas verjetno ni nobenega, da bi mi ga obrezal, tako, da je vseeno najbolje če skočim na Reko.
Ja Kocka, živci so, pa kaj bi se sekiral, saj s tastarim tudi gre, samo ne vedno, dopust pa sem tudi že zaključil za letos.
Tako, da se zdaj lahko malo igram in učim, in vi z mano.
Lp Mitja.
Ja Sašo, standardni so ponavadi manjši od 15", nekje okrog 14,5" na Alpha nogah. Napisal sem tistni maximum, ki se ga še nekako da nataknit gor, je pa res, da sem malce nejasno napisal. Enako je tudi na Bravo One, nekje do 15,5" gre še gor...
Mitja, res bo pomoje najboljše, da ti ga samo zmanjšajo, saj korak bi nekako moral odgovarjati...
LP
Mitja, res bo pomoje najboljše, da ti ga samo zmanjšajo, saj korak bi nekako moral odgovarjati...
LP
Mitja, upam, da res čimprej urediš in da bo vredu. No moj magnumček bi pa verjetno lepo vlekel tvojo barko, le propelerje bi moral iz 26" zamenjati na precej manj col. Mislim pa, da za Bravo Three ne obstaja manj kot 22"... Tako je prenos v moji nogi prehiter za kaj takega in bi bil bolj pravi 1:2.2 in propelerja 22". To ti pišem, da boš vedel kaj vzeti pri novem motorju, haha.
Priporočam ti MAG 383, zraven pa nogo Bravo Three s prestavo 2.2 in propelerje 22".
Verjemi, to bi bil užitek na tvoji barki.
Priporočam ti MAG 383, zraven pa nogo Bravo Three s prestavo 2.2 in propelerje 22".
Verjemi, to bi bil užitek na tvoji barki.
polanc napisal/-a:Mitja z Adminom zamenjajta motorja,meni plačata pivo za idejo in oba bosta imela glih prou konjev...Pa kje spim,da me ne ukradejo??
PS Malo heca pa ne zamerit.Je pa res študija tale propeler.
LP Iztok
Ja, samo ko bi ugotovili kaj so ukradli bi te hitro vrnili.
Brez zamere Polanc, dobre volje sem.
Mitja, malo sezone je še ostalo, tak da upam da dobro rešiš, drugače pa boš lahko ledolomilec, zima bo hitro tu.
Guma je guma, zaenkrat.
No fantje, stvar je takšna.
Propeler iz 16X11 pobrušen za 1 cm na zunanjem robu.
DEEEELLLAAAAA!!!!!!!!!!!
Je 98 % dobro, tako da se za tisto malenkost ne bom obremenjeval.
Mogoče se pozna samo v končni hitrosti, ki je malo manjša od prejšnje.
Ampak bo za preživet.
Zgleda, pa da je bil prejšnji teden res problem v vlečenju zraka pri kavitacijski plošči.
Upam, da to temo zdaj lahko zapremo, drugo leto se pa zopet vidimo na ruti!
Lep pozdrav z vetrovnega Cresa.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 23 gostov