lp.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

kasaudio napisal/-a:Sam da ne bomo čez kakšen let razglabljali tukaj zakaj je nekomu barka pogorela prav na hitro....
Verjetno je tvoj komentar posledica tega, da bi tudi imel a nimas kam dati webasta.
Torej kje je lahko tezava ce se drzis osnovnih navodil?
evovii napisal/-a:Ce dve zici skupaj zalotas so problem vibracije ker se rado odlomi na mestu lota.
evovii napisal/-a:Evo kitajc zmontiran in dela na polno. Prejšnji vikend sem bil še na barki in sem do konca rešil še zaščito za avspuh, potem pa gasa. Ko sem ga zaštartal je rabil cca 15 min, da je pumpica potegnila oz nafilala sistem goriva. V tem času je laufal samo ventilator pihal je mrzel zrak (+pumpica za gorivo). Dvakrat mi je v tem času vrgel ven napako vendar sem ponovno štartal potem pa je zalaufal
Uglavnem sedaj dela bp. Laufal sem ga eno celo noč s tem, da sem bolj napol spal, ker sem stalno kontroliral če je vse ok. Uglavnem dela vse bp. Toplota v barki je sedaj čisto druga kot prej ko smo se greli z radiatorjem in kaloriferjem. Predvsem je toplota bolj prijetna in tudi velika razlika je ker se sedaj segreje cela barka. Prej sem imel velik problem, ker zrak v barki ni krožil in je bila prva kabina zelo mrzla. Zalaufal sem ga ob cca 7h zvečer in v celi noči je pokuril cca 3l nafte.
Uglavnem vreden svojega denarja. Sedaj samo upam, da bo delal bp še naslednjih 10 letŽal med delom nisem nekaj ful slikal tako da imam bolj malo slikovnega gradiva
Komplet webasto, cevi za razvod toplega zraka in avpuh (cev+del ki gre skozi barko) sem naročil pri Kitajcih, ostalo pa sem kupil v slo. Izolacijo za cevi za topli zrak sem kupil v lokalni trgovini z vodovodnim materialom. Štunf za izolacijo sem kupil v Kranju po priporočilu mojstrov iz Mixi karavaninga, pri njih sem kupil tudi šobe od webastota, ki se dajo regulirat. Z njimi lažje kontroliram količino toplega zraka v sprednji kabini in salonu.
To je to. Če koga kaj zanima pa kar na plano z vprašanji. Po kakšnem letu pa poročam kako dela Kitajc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta