volkswagen marine težava
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Od danes sem najsrečnejši človek na svetu.
konzervo smo naredili novo.
pri turbini je tudi štekal vzvod. po pregledu turbine je bila postavljena diagnoza da so se na notranji strani naredili solni kristali in posledično tudi zatikanje vzvoda.
po celodnevnem nastavljanju mi je uspelo sprvit motor v prvotno stanje.
hvala vsem za nasvete ter kr3mn1 za pomoc
konzervo smo naredili novo.
pri turbini je tudi štekal vzvod. po pregledu turbine je bila postavljena diagnoza da so se na notranji strani naredili solni kristali in posledično tudi zatikanje vzvoda.
po celodnevnem nastavljanju mi je uspelo sprvit motor v prvotno stanje.
hvala vsem za nasvete ter kr3mn1 za pomoc
Malce pozno ampak vseeno kje si dobol rez. del. Jaz imam tudi wv marin samo V6 in sem tudi iskal kot zmešan na koncu sem ga kljub vsem kodam dobil preprosto v yuci kot rezervni del poveadal sem samo številko motorja.in čez 14 dni je bil vakum regulator pri meni. tako da se kdaj splača tudi povprašat pri zastopniku za motorje. mercuser je kupil wv marin in tako ima vse dele. Vakum regulatorja ni našel tudi Trček (bea servis) ker ga ni bilo v nobenem katalogu wv pa uporablja samo elektronske. izjemo so naredili samo za navtiko ker so se hoteli zmanjšati vpliv elektronike. In zakaj je bil ta regulator poseben o dolžini hoda noben standardni regulator ni imel tako dolgega hoda.
LPP
LPP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov