Mariniziranje motorja in vpis v dokumente
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
To je tko k če rečeš, da ferrari nima neke vloge v avtomobilizmu, ker ni za na dolge razdalje in ker ne more peska iz kamnoloma vozit pa po kross stezi ne gre dobro ker je v qrtzu podvozje.
Clarkson imenuje ta čoln "the most beautiful thing in the world", predstavlja največjo pomorsko legendo vseh časov ampak tle mu ne paše motor pa v jadranu nebi zdržal. lmao. Res?
Čemu ta ekstremna kislost?
Clarkson imenuje ta čoln "the most beautiful thing in the world", predstavlja največjo pomorsko legendo vseh časov ampak tle mu ne paše motor pa v jadranu nebi zdržal. lmao. Res?
Čemu ta ekstremna kislost?
meni clarkson ni pojem avtomobilizma, ampak debilizma.
Tale čoln nima kake vloge v navtiki, tako kot ferrari ne na cesti. Sej je lepo če se navdušuješ nad takimi čolni, samo to je bolj kot ne za na gardsko jezero ali pa vitrino, kot pa za pojanje po jadranu.
kislo je pa vreme zunaj, in to zelo.
kaj če bi se vrnili k temi?
Tale čoln nima kake vloge v navtiki, tako kot ferrari ne na cesti. Sej je lepo če se navdušuješ nad takimi čolni, samo to je bolj kot ne za na gardsko jezero ali pa vitrino, kot pa za pojanje po jadranu.
kislo je pa vreme zunaj, in to zelo.
kaj če bi se vrnili k temi?
No ja no, Clarkson je pojem zase. Sam iskreno nimam nič proti takim zadevam, ne vidim pa nobene uporabnosti v temu... Razen tega da posuši denarnico in še vedno konec dneva nimaš kje spat, je to ubistvu to. Najhitrejši ravno ni, lep pa meni osebno tudi prav hudo ni. Za take evrcke kot je tole bi v končni fazi se raje zjutraj zbudim v Azimutu, dokler moja pripravi kofe se usedem na deck in prelistam cajtng...
Pač, vsak ma svoje veselje...
Ferrari je pa kr kul, sicer nisem pristaš, mi je pa všeč vozek... No, dokler ni potrebno premenjati karbokeramike oz zavornega sistema za 25k€ ali sklopke za 9k€ ali titanovih kolesnih vijakov za 100€+ddv/kom in podobno, no pa babnca ne more ravno po kruh z njim ker ji nebi oprostil da na pločniku pusti del 7k€ vredne feltne...
Pač, vsak ma svoje veselje...
Ferrari je pa kr kul, sicer nisem pristaš, mi je pa všeč vozek... No, dokler ni potrebno premenjati karbokeramike oz zavornega sistema za 25k€ ali sklopke za 9k€ ali titanovih kolesnih vijakov za 100€+ddv/kom in podobno, no pa babnca ne more ravno po kruh z njim ker ji nebi oprostil da na pločniku pusti del 7k€ vredne feltne...
Kr3mn1 Saj veš, to je prestige in ko imaš in plačaš za nekaj takega želiš da se vidi iz vesolja. Ekonomija tukaj nima nič, razen da tak čoln drzi in pridobiva na ceni. To pač ne moreš primerjat z ostalimi plovili. To je tako kot če bi primerjal šlepar in ferrari po ceni in funkcionalnosti.
Nazadnje spremenil kocka, dne Ne Okt 16, 2016 09:23, skupaj popravljeno 1 krat.
SR 290 napisal/-a:kocka napisal/-a:Kr3mn1 Saj veš, to je prestige in ko imaš in plačaš za nekaj takega želiš da se vidi iz vesolja.
Take stvari navadno kupujejo tisti, ki želijo dajat vtis, da imajo več kot je res.
se ne bi mogu bolj strinjat. poleg tega je to tema o mariniziranju motorja ´za male pare, tako da pimerjava s sleperjam je kr na mestu
A lahko samo enga človeka, ki si lasti originalno aquaramo in nima denarja navede kdo?
Marylin Monroe si je srčno želela eno pa je ni dočakala.
Resnica je glih diametrično nasprotje, kdor ima aquaramo ima praviloma zelo veliko denarja in še dober okus zraven.
Nikola: ni moj čoln (mokre sanje bolj), slika je samo potrdilo, da se da tudi prespat gor čeprav ne zgleda na prvi pogled.
Marylin Monroe si je srčno želela eno pa je ni dočakala.
Resnica je glih diametrično nasprotje, kdor ima aquaramo ima praviloma zelo veliko denarja in še dober okus zraven.
Nikola: ni moj čoln (mokre sanje bolj), slika je samo potrdilo, da se da tudi prespat gor čeprav ne zgleda na prvi pogled.
okoli okusov se ne splaca razpravljat, meni je to isto kot bruttus
goli kW brez olepsav. 750 konj iz letalskega motorj kombinirano z sasijo predvojnega dirkalnika.
za pogledat in enkrat poslusat, potem pa nazaj v muzej z njim. je lih tolko uporaben kot unle double ferrari Motor banja. Spis pa tudi lahk na kupu smeti in trupel, Sem se nagledal tega v dveh mesecih sedaj v indiji.
goli kW brez olepsav. 750 konj iz letalskega motorj kombinirano z sasijo predvojnega dirkalnika.
za pogledat in enkrat poslusat, potem pa nazaj v muzej z njim. je lih tolko uporaben kot unle double ferrari Motor banja. Spis pa tudi lahk na kupu smeti in trupel, Sem se nagledal tega v dveh mesecih sedaj v indiji.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov