NAVIONICS - Europe

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
johnny1300
Viceadmiral
Kraj: Straža
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a johnny1300 » Ne Jul 02, 2017 16:24

Hvala Lure za poslano. Mi dela.
Uporabniški avatar
Bonaparte
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Bonaparte » To Jul 04, 2017 23:34

Jaz uporabljam Navionics na iPhonu ze 8 let in moram povedat nikoli nobene težave. Sem kupil original. Naj tudi programerji dobijo svoj kruh, niso se zastojn trudili. Kaj se pa tiče aplikacije za telefon je bistveno bolj ažurna in več podatkov premore v primerjavi z vsemi ostalimi pomorskimi navigacijami.
Navionics aplikacija je Garminov izdelek.
Kar koli delaš, naredi kvalitetno ali se pa raje sploh ne loti.

Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Jul 06, 2017 20:21

Finta je, da si včasih kupil in si imel vse... To nas je kar nekaj naredilo za 50 EUR. Potem pa je prišel sodobni "subscription" in sedaj moraš lepo vsako leto plačati 33 EUR, kar pa je meni osebno preveč, saj Navionics uporabljam samo v "oštariji" za pregled kam bi šli jutri... Lani sem še plačal naročnino, letos pa je nisem podaljšal.

Sicer nam aplikacija deluje normalno, tudi update kart je, manjka pa avtomatska navigacija, pa še kup nastavitev kart...
Ne vem kako je pri Applu, verjetno povsem enako.
baret
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a baret » Sr Jul 26, 2017 14:20

Pozdravljeni.

Mene pa zanima, če kdo uporablja Marine Navigation od Bist LLC za Windows 10 mobile?

Hvala in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Sr Jul 26, 2017 15:35

A win mobile še obstaja? A ni šlo po dolini vse skupej?
baret
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a baret » Sr Jul 26, 2017 16:35

Deluje pregledno, tekoče in brez zamrznjenih ekranov z super cestno navigacijo, povezavo z PC-jem ali TV-jem kot nadomestni računalnik. Uporablja jih celo Pošta. Uporabljam Lumia 950 XL in razmišljam o nakupu omenjene app za navigacijo. Drugače imam na drugih telefonih nameščen Boating HD mediteran vendar otroci niso vedno zraven. Druga verzija bo pač nakup namenske 8" tablice z Android OS.

Hvala za skrb.
Lp
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Sr Jul 26, 2017 18:38

Raje ne vlagaj v wm aplikacije ker wmju so dnevi šteti. Take zgube mirko$oft ne pomni .

Kar se zmrzovanja tiče pa poleti ne bo zmrznilo, pozimi je pa druga pesem.
bozo
Kapitan
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a bozo » Sr Jul 26, 2017 20:45

Meni služi navionics na gumenjaku že kar nekaj let super. Sicer sem pred leti kupil uradno verzijo mislim da je bilo okrog 30 eur sedaj pa je res da osnovna vezija deluje nemoteno naprej vendar pa so za dodatne funkcije pripravili navionics + verzijo. Sam sem letos jo poizkusno kupil za eno leto... mislim da je bilo manj kot 30 eur... prej 20. In ni mi žal. Dodatno imaš funkcijo boat to... kar pomeni da ti aplikacija predlaga optimalno plovno pot iz točke a v točko b... imaš možnost posodobitev kart, uporabo sonar charta... letos smo prepluli cca 150 NM (Kornati, Dugi otok in okolica, Iž, Ugljan, Pašman, Vrgada...) in zadeva se je super obnesla. Pa tudi akumulator enega normalnega mobija zdrži cel dan brez problema. Mnenja sem da je zadeva za manjša plovila prav dostojen pripomoček.
baret
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a baret » Če Jul 27, 2017 00:18

Navionicsa dobro poznam od leta 2013, ko sem ga prvič uporabil na prvi regati tisuču otoka in sem zelo zadovoljen z njim. Trenutno pač nimam v lasti nobenega telefona ali tablice z Androidm in me je zanimala uporabnost druge aplikacije.
Za Windows Mobile se ne bojim, ker se stvari pač spreminjajo in se bodo še nekaj časa dokler ne pogruntajo kaj v resnici hočejo z surface phonom.
Če bom kupil Marine Navigation pa sporočim uporabnost same aplikacije.
ericssson
Desetnik
Kraj: Dobrovo v Brdih
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ericssson » So Avg 05, 2017 10:43

Tudi jaz uporabljam Navionics od leta 2013 (mogoče 12) na Jabolku in deluje brez težav. Sicer je trenutna cena 38€, ampak so občasne akcije in pade cena na 17€. Sicer imam subscription, ki nanese cca 19,9€/leto, ampak kaj je to - nič... za ta denar dobiš 15l bencina, za pol urce plovbe (ne jadrnice)... Hkrati mam še Dragonfly 5pro z Navionics karto in se telefon (ali tablica) lepo poveže gor, če loviš ribe imaš fishfinder na sami tablici in vidiš tiste girice, ki ti veselo uidejo, ampak se ne sekiraš, ker imaš ob sebi kozla :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov