Olje pušča na peti izvenkrmnega motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
123dejan napisal/-a:Ravni ploskvi sta tak skupaj, samo palčki nista dovolj skupaj.
Skratka dosta za danas, da ti več ne gnjavi. Bom še vse enkrat pregledal pa poslikal, pa porihtal kot si rekel.
Pol pa javim!
Hvala ti zaenkrat![]()
Lp Dejan
Ni za kaj, Dejan. Me pa čudi, da nista skupaj, ker bi mogle biti. Tista objemka jih samo obdrži v tem položaju. Poslikaj.
Evo menjalnik je porihtan
Po probi (vsaj zaenkrat)DELA
Zadevo sem rešil v 5-ih minutah.Dal sem v vzvratno prestavo, odklopil menjalnik ter ga ponovno priklopil.
Iz tega sklepam, da je problem nastal, ker sem priklapljal menjalnik, ko je bil motor v leru.To pa zato, ker ima ler kar nekaj mm hoda predem prestavi in posledično je nemogoče od oka centrično naravnati center menjalnika v peti z centrom na komandah.Če pa je ročka v prestavi pa je menjalnik v peti prisiljen iti na mesto prestave.
Kaj me je sploh kdo razumel, kaj sem ravnokar nakloftal na tipkovnico
Skratka dela - to je važno.Vsaka šola nekaj stane moja nevednost je pač mene nekaj živcev, vas nekaj časa z mojim problemom ter 5 min mojega ponovnega dela.
Hvala
Lp Dejan
Zadevo sem rešil v 5-ih minutah.Dal sem v vzvratno prestavo, odklopil menjalnik ter ga ponovno priklopil.
Iz tega sklepam, da je problem nastal, ker sem priklapljal menjalnik, ko je bil motor v leru.To pa zato, ker ima ler kar nekaj mm hoda predem prestavi in posledično je nemogoče od oka centrično naravnati center menjalnika v peti z centrom na komandah.Če pa je ročka v prestavi pa je menjalnik v peti prisiljen iti na mesto prestave.
Kaj me je sploh kdo razumel, kaj sem ravnokar nakloftal na tipkovnico
Skratka dela - to je važno.Vsaka šola nekaj stane moja nevednost je pač mene nekaj živcev, vas nekaj časa z mojim problemom ter 5 min mojega ponovnega dela.
Hvala
Lp Dejan
Ležaj me je prišel 4,16 eura +DDV + poštnina (skupaj nekje 8 eur), naročil pa sem tukaj http://www.tinex.si/index.php?id=386&L=0
Je pa popolnoma isti kot orig.18-16-24
Ni zakaj

Je pa popolnoma isti kot orig.18-16-24
Ni zakaj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov