Obnova Klička
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pozdravljen Plinko
ali si na podvodni del čez primer namazal z poly enamel-om ali samo z antifoulingom.
Sam namreč obnavljam gumenjaka s trdim dnom, zbrusil sem vse, kar je bilo napackano do gelcoat-a, zdaj pa bi rad imel lepo belo in gladko dno. Glede na to, da je čoln naenkrat v vodi maksimalno 14 dni niti ne bi dajal antifoulinga.
ali si na podvodni del čez primer namazal z poly enamel-om ali samo z antifoulingom.
Sam namreč obnavljam gumenjaka s trdim dnom, zbrusil sem vse, kar je bilo napackano do gelcoat-a, zdaj pa bi rad imel lepo belo in gladko dno. Glede na to, da je čoln naenkrat v vodi maksimalno 14 dni niti ne bi dajal antifoulinga.
Nautiko mor`š met rad!
(na facebook-u)
(na facebook-u)
Sej veš, tam ko popravljajo ladje imaš velik napis SIMENS na enem dooku.Držiš se za Izolo potem pa pred OMV črpalko zaviješ desno in se pripelješ do velikega makadamskega parkirišča,(na najem je tudi en veeeelik propeler) zopet rahlo desno ob obali , nato pa še dvajset metrov in si tam.Spust ter izvlečenje ti zaračunajo 10€, ob drči imaš pa tudi cev priključeno na vodo ki pa žal pušča na vse strani 
Ure dnevi leta tečejo....
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Plinko,zanima me kako si rešil raztezanje sedežev in kake širine in višine sedežev imaš, ter v kako dolžino se lahko raztegnejo in kaj si dal po tleh po sredini. Hvala ti že vnaprej za odgovore
Ne hodi pred mano, ne bom sledil.ne hodi za mano, ne bom vodil,hodi ob meni in bodi moj prijatelj. -Albert Camus
Kdo je na strani
Po forumu brska: martinček in 8 gostov