Pozdravljeni,
imam eno vprašanje in sicer včeraj sem ugotovil, da so mi močno "zarasli" cink protektorji, ko pa sem se enega le nežno dotaknil, pa se je kar razdrobil manjši del le tega. Mislim, da je vsaj na zunaj ratal prah, ki pa ga drži skupaj le še morski kamen ali kar pač že.
Torej kdo ve ali lahko z menjavo počakam do dviga v februarju - marcu, ali naj kar zdaj pod vodo menjam? Upam, da sem zadevo dosti dobro opisal. Hvala za informacije!
Cink protektorji na kobilici
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Cink protektorji na kobilici
Z menjavo cink protektorjev ni kaj dolgo za čakati, saj vemo čemu so namenjeni. Februar - marec naslednje leto je nekam daleč.
Moje mnenje A.S.A.P. => as soon as possible
LP
LP
no rain, no rainbow
Re: Cink protektorji na kobilici
marcus napisal/-a:Z menjavo cink protektorjev ni kaj dolgo za čakati, saj vemo čemu so namenjeni. Februar - marec naslednje leto je nekam daleč.![]()
![]()
LP
Vem, da ni dobro čakati. Mislim, da so v notranjosti še "celi" nisem pa sigurn. Rabim edino zrak, da lahko menjam pod vodo...
Vzami krtačo in jih ščisti, če jih je pol manj kot novih jih zamenjaj, to je popolnoma normalno in kot vidim ti lepo delujejo cinki, 5 min dela, ne vem v čem je taka panika, pa ja menda med kopanjem delate še koj drugega kot pijete in jeste, malo se pa včasih splača še okoli barke pod vodo z masko narediti, recimo sčistiti propeler, krmilo na koncu še z vodobrusnim 1200, zamenjati pod vodo cink protektorje po potrebi in oceniš ali bo zdržal do naslednjega dviga, če ne ga zamenjaš že prej.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov