Vrvi
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Vrvi
Potrgali so se mi zunanji opleti uzd za genovo in nekaj dvižnic moram zamenjati,Stari uzdi imata tudi vpleten kovinski obroč in ju le pripnem na jadro..
Kje kupujete vrvi,da je ok kvaliteta po normalni ceni???
LP Iztok
Kje kupujete vrvi,da je ok kvaliteta po normalni ceni???
LP Iztok
Pri Vrvarstvu Zupan priporočam, da se zmenite tudi za izdelavo vpletk, za katere ti Primorci poberejo pravo premoženje. Jaz sem ponavadi kar vnaprej jih poklical kaj bi rabil, pa šel potem samo iskati. Mislim, da pošljejo tudi po povzetju. Vrvi tu so bistevno cenejše kot npr. v kakem Bauhausu; mislim, da skoraj pol ceneje.
Dynema vrvi so zelo močne in z izredno malimi raztezki pri obremenitvah,so pa take, da dosti režejo v roke in polzijo v rokah bolj,te ko jaz govorim o njih, pa imajo v opletu nekaj bombaža in veliko boljši oprijem v rokah,tudi če so mokre.Morda se pa za kak procent bolj raztegujejo,kar pa je za uzde nepomembno,pač še vinč malo obrneš...uff sem zafilozofiral
LP Iztok
LP Iztok
Zdravo,
zamenjati moram dvižnice za glavno jadro in genovo, barka 10m, pa me zanima kaj? Gledal sem samo svb, tisti link vrvi zupan iz zgoraj ne dela spletna stran.
svb dvižnice
Katero izmed spodnjih dveh ali seveda tudi katero drugo?
Gleistein Rope CRUISE XP - The Allrounder , 8mm, 2000kg
Gleistein - MEGA TWIN DYNEEMA , 8mm , 3000kg
Hvala.
zamenjati moram dvižnice za glavno jadro in genovo, barka 10m, pa me zanima kaj? Gledal sem samo svb, tisti link vrvi zupan iz zgoraj ne dela spletna stran.
svb dvižnice
Katero izmed spodnjih dveh ali seveda tudi katero drugo?
Gleistein Rope CRUISE XP - The Allrounder , 8mm, 2000kg
Gleistein - MEGA TWIN DYNEEMA , 8mm , 3000kg
Hvala.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Za SVB ne vem, www.vrvarstvo-zupan.si pa:
Še vedno delajo, če prav internetna stran trenutno res ne dela. Dosegljivi so na
Na prvo številko sem poklical in dobil info, da je pred kratkim potekla domena in zdaj utegne še nekaj dni potrajati, preden bo internetna stran spet OK.
Še vedno delajo, če prav internetna stran trenutno res ne dela. Dosegljivi so na
... tel 01 7227 688.. fax 01 7240 751.. gsm 041 759 023 ...
Na prvo številko sem poklical in dobil info, da je pred kratkim potekla domena in zdaj utegne še nekaj dni potrajati, preden bo internetna stran spet OK.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Hvala,
10mm imam sedaj in so težave s škripci, vinči in štoperji, ker je vse za 8mm, tako da bom šel nazaj na 8mm.
Če prav razumem raztezek vrvi naj nebi bil problem če je sredica Dyneema ?
Dražja 4eur/m 8mm prenese večjo silo kot 10mm za 2eur/m, to sem razbral na svb.
Bom poklical še vrvartsvo zupan.
lp
10mm imam sedaj in so težave s škripci, vinči in štoperji, ker je vse za 8mm, tako da bom šel nazaj na 8mm.
Če prav razumem raztezek vrvi naj nebi bil problem če je sredica Dyneema ?
Dražja 4eur/m 8mm prenese večjo silo kot 10mm za 2eur/m, to sem razbral na svb.
Bom poklical še vrvartsvo zupan.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov