Pozdrav!
Suzuki 70, letnik 2010 mi je pri 4000 obratih v zadnjem tednu kar nekajkrat strokiral. Kot da ne bi dobil goriva, ali pa bi prišlo kaj vmes. Ko potegnem dol na 2000 pa spet dela naprej normalno. Vgrajen imam separator, tak da mislim, da je voda izključena, ali pač?
Je imel kdo podobne težave? lp
Trokiranje SUZUKI-ja 70
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Trokiranje SUZUKI-ja 70
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
Samo dve možnosti so... za tretjo ti raje ne povem
malo prečisti filtre ali celo menjaj. Poglej, da slučajno kje ne stiska kakšno cevko za dovod goriva... lahko ti tudi prebija kakšna svečka in zaradi tega posledično pri višjih obratih ni pravilnega izgorevanja v enem od cilindrov... tretja pa je lahko tisto najmanj vredi in najdražje - računalnik. Če poštimaš tisti prvi dve bo verjetno spet vse vredi in spet boš lahko veselo tankal in se podil okol Pašmana in Ugljena... 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Dolžan sem pojasniti kako se je zadeva zaključila.
Po raznih testiranjih na Ranci in doma v hangarju in sistematskem izključevanju raznih vzrokov, se je izkazalo, da je kriva bencinska pumpa. Pri celotnem procesu je sodeloval cel arsenal strokovnjakov od zastopnika v Kopru, prijateljev iz našega foruma, vse skupaj pa smo koordinirali z mojstri iz Navigatorja na Ptuju.
Ko smo zamenjali bencinsko pumpo, je zadeva predla kot nova. V prostoru, kjer pumpa črpa gorivo je bilo polno gareža, pumpa pa zluščena. Sledi vode ni bilo in tudi separator je bil tisto sezono zamenjam.
Sreča je bila pa to, da sem teden pred iztekom garancije ugotovil na morju napako, ki me je stala poti iz Dalmacije nazaj, nekaj spustov v Dravo in ogromno živcev.
Še enkrat hvala vsem, ki ste pomagali.
Po raznih testiranjih na Ranci in doma v hangarju in sistematskem izključevanju raznih vzrokov, se je izkazalo, da je kriva bencinska pumpa. Pri celotnem procesu je sodeloval cel arsenal strokovnjakov od zastopnika v Kopru, prijateljev iz našega foruma, vse skupaj pa smo koordinirali z mojstri iz Navigatorja na Ptuju.
Ko smo zamenjali bencinsko pumpo, je zadeva predla kot nova. V prostoru, kjer pumpa črpa gorivo je bilo polno gareža, pumpa pa zluščena. Sledi vode ni bilo in tudi separator je bil tisto sezono zamenjam.
Sreča je bila pa to, da sem teden pred iztekom garancije ugotovil na morju napako, ki me je stala poti iz Dalmacije nazaj, nekaj spustov v Dravo in ogromno živcev.
Še enkrat hvala vsem, ki ste pomagali.
mile
muzičar iz Prlekije
muzičar iz Prlekije
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov