Pozdrav mojstri...
povejte mi ali se je že kdo spopadel s popravilom rezervoarja za vodo na jadrnici? Gre za belo PE plastiko in laminiranje z vlakni odpade.
Hvala za podane izkušnje in nasvete.
LP E
popravilo palstičnega rezervoarja za vodo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
popravilo palstičnega rezervoarja za vodo
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Kolikor vem razne termoplaste varijo z vročim zrakom in enakim dodajnim materialom, kot je osnova. Primer je tukaj:
http://www.youtube.com/watch?v=HvV9a3lEe2g
http://www.youtube.com/watch?v=HvV9a3lEe2g
motorni
No sam sem probal varit rezervar iz PE in nabavil material ter elektrode. Na koncu pa sem le poiskal strokovnjaka, ki je to opravil. Čeprav se s plastiko ukvarjam trideset let mi tega ni uspelo. Predvsem mora bit enak material in seveda temperatura. Vkolikor ima rezerva masto kjer se mu lahko odvzame del materiala je najlažje. Drugače je pa potrebno vedet točno kateri materijal je. Tega materiala je ogromno vrst in se da dobit v Mariboru ali pa v Slovenskih Konjicah.
L.P.
L.P.
pomisli in zgodilo se bo
Za varjenje plastike posebno še kakšne eksotike se jaz obračam na podjetje na Kosančevi ulici v Ljubljani. Možak je sicer malo svoj patron vendar kar naredi je pri meni vedno držalo, tako da se ga splača malo bolj diplomatsko povprašat in včasih malo potrpet. Je malo bolj nervozen in zelo strikten glede delovnega časa. Cenovno pa ugoden za kvaliteto, ki jo naredi.
Primež napisal/-a:Za varjenje plastike posebno še kakšne eksotike se jaz obračam na podjetje na Kosančevi ulici v Ljubljani. Možak je sicer malo svoj patron vendar kar naredi je pri meni vedno držalo, tako da se ga splača malo bolj diplomatsko povprašat in včasih malo potrpet. Je malo bolj nervozen in zelo strikten glede delovnega časa. Cenovno pa ugoden za kvaliteto, ki jo naredi.
To bo Šušteršič, res je poseben, je pa tudi res, da naredi dobro.
Kosančeva je pa na Dolgem mostu, iz Tržaške se zavije pri avtopralnici (direktno pod nadvozom od avtoceste...)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov