admin napisal/-a:Pa zakaj eni prav iz vseke teme naredijo filozofijo??? Mama micka, spet zavajš, ker si nekaj prebral in sedaj bluziš...
1. Vsak motor bo pameten lastnik konzerviral, budala ga bo pa obračala na roko vsakih 14 dni, ga kurblala in podobno... Zakaj bi to počel???
2. Vsak motor z vplinjačem se konzervira s sprejem, NIKAKOR NE DODAJATI OLJA V GORIVO!!!
3. Vsak motor z injection je PAMETNO konzervirati z mešanico 1:4 ali 25% olja!!!
To ni moje mnenje, ker tukaj ni nikakršnega "mnenja"... To so dejstva in vse kar je drugače je narobe ali kontra od navodil proizvajalcev... Motorja se ne konzervira le, če je barka v vodi in jo pač redno uporabljaš. Recimo vsakih 14 dni, vsake 3 tedne...
Konec debate z moje strani, OUT!
Sicer pa funkcija "Išči" dela čudeže!
Poglej @admin... zdaj je pa dovolj tega!
Ničesar ne pišem kar sem jaz prebral, ampak pišem kar sem sam doživel in seveda tudi na podlagi kaj počnejo nekateri... Povedal sem kar mi je rekel na servisu. Pa ti res mislis, da ste samo trije na tem svetu, ki vse veste, ostali pa samo beremo in klatimo bedarije?
Če je mene 2x motor skoraj v smrt spravil zaradi konzervacije, potem lahko to napišem! Ali ne??? In to sem tudi napisal! Napisal sem kako tudi eno počnejo z mešanico gorivo, kar je slabo za injektorje, ker je olje precej gostejse od bencina(to pa sem prebral) in da te spomnim... to si svetoval TI! Pa nisem grdo napisal, ampak sem samo napisal kaj eni pocnejo...
Tudi napisal sem, da sam "konzerviram" motor. Nikoli ga pa nisem in ga ne bom neposredno v airbox, če spustimo, da je potem vse mastno se lahko zamasi odtok airboxa(tudi videl nalastne oči) Air box pa nima zastonj odtoka.
Itaq je vse neumno kar napise nekdo, ki se malo bolj poglobi v neko stvar. Takoj se nekateri počutite ogroženi. Steje to, kar znate nekateri, pa tudi, ce je to še iz časov Marije Terezije... Tako, kot v temi chine walk...
admin napisal/-a:3. Vsak motor z injection je PAMETNO konzervirati z mešanico 1:4 ali 25% olja!!!
To ni moje mnenje, ker tukaj ni nikakršnega "mnenja"... To so dejstva in vse kar je drugače je narobe ali kontra od navodil proizvajalcev...
BTW, jaz imam injektorje in tega v navodilih ne piše! Torej je to tvoje mnenje!
Tudi jaz sem OUT!