Menjava semeringov mercury 9,8 l73
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Menjava semeringov mercury 9,8 l73
Pozdravljeni, kolegu moram manjati semeringe na peti na Mercuryju 2t 9,8 letnik 73.
Tista ogromna matica(ki jo moram sneti da pridem do semeringov pre menalnikom) za propelerjem je alu in je zapekla in se ne premakne nikamor, ne upam preveč razbijati da mi peta ne poči.
Kakšna ideja?
LP, G
Tista ogromna matica(ki jo moram sneti da pridem do semeringov pre menalnikom) za propelerjem je alu in je zapekla in se ne premakne nikamor, ne upam preveč razbijati da mi peta ne poči.
Kakšna ideja?
LP, G
ma wd ti bo težko noter prišel sploh. če bi v kakšno nafto potopil ali kaj takega. ma najlažje ti bo segret. z tisto pištolo s katero se lupi barvo z oken naprimer. ali pa z kakšnim brenerjem. samo da si ti nebo kaj vžgalo. mej gasilni kje blizu ko to delaš. pa rokavice da neboš po pomoti primil,ker ostane vrelo kar nekaj časa
pa z majhnim kladivcem rahlo tolči okrog in okrog po matici. potem mora popustit .
cibro še dobro, da si razmišljal o tem ali je levi ali desni navoj, ker se lahko utrujaš v nasprotni smeri
Čisto možno je, da je levi navoj pri desno-sučnem propelerju, sicer pa ima motor že lep "emšo"
Jaz na tvojem mestu bi najprej poklical enega mojstra na gsm 041 612 288 ali 041 648 434 (g. Roman), saj beseda nič ne stane
Mogoče bo uspelo
LP
Čisto možno je, da je levi navoj pri desno-sučnem propelerju, sicer pa ima motor že lep "emšo"
Jaz na tvojem mestu bi najprej poklical enega mojstra na gsm 041 612 288 ali 041 648 434 (g. Roman), saj beseda nič ne stane
Mogoče bo uspelo
LP
no rain, no rainbow
Hvala za kontakte bom jutri poklical
ja kolega že mjawka da on bi se šel še kaj pelat letos pa sam tega ne zna zdaj se moram pa jaz mučit.
lp
ja emšo je kar orenk ampak pali iz prve brez čoka kadar češ-
na mestralu 18 ga ima pravi da leti ko satan da sploh še ni do konca stisnil ker ne upa.
s tem da mu je olje scurilo ven že konec maja oz začetekjunija pa sploh ni vedel sem skoraj sredi avgusta ko sem prišel videl da se tip brez olja vozi ker praktično takoj ko daš notri in greš za eno uro okoli gre čez prop vse ven.
ima res srečo v nesreči
je pa vsakič ampak res vsakič takoj v sod dajal doma zgleda da je to pomagalo
ja kolega že mjawka da on bi se šel še kaj pelat letos pa sam tega ne zna zdaj se moram pa jaz mučit.
lp
ja emšo je kar orenk ampak pali iz prve brez čoka kadar češ-
na mestralu 18 ga ima pravi da leti ko satan da sploh še ni do konca stisnil ker ne upa.
s tem da mu je olje scurilo ven že konec maja oz začetekjunija pa sploh ni vedel sem skoraj sredi avgusta ko sem prišel videl da se tip brez olja vozi ker praktično takoj ko daš notri in greš za eno uro okoli gre čez prop vse ven.
ima res srečo v nesreči
je pa vsakič ampak res vsakič takoj v sod dajal doma zgleda da je to pomagalo
-
koki koruza
- Poročnik fregate
-
koki koruza
- Poročnik fregate
-
koki koruza
- Poročnik fregate
Kdo je na strani