Sicer sem podobnih idiotskih "čang šlang, turbo, orto, extra zakon" variant že vajen, vendar tale mi je pa dvignila tlak do stropa v 57. nadstropju nebotičnika (pa ne ljubljanskega...).
Kje je tukaj kak urad za varovanje potrošnika, al pa kakršnakoli tržna inšpekcija, mogoče neka tehnična inšpekcija...?
Kako hudiča lahko iz žepne baterije in priklopa na vžigalnik zaženeš avto s praznim akumulatorjem? Vem kako, GA NE ZAŽENEŠ! Ljudje božji, s tem pomoje ne spravite pokonci niti centralnega računalnika in osvetlitve armaturke, ne pa da bo avto vžgal. In to preko varovalke v vtičnici vžigalnika...
Zakaj to pišem tukaj? Ker se mi zdi, da si lahko kdo to kupi tudi za barko, kjer se na manjših plovilih vsi bojite kaj bo, če bo hladilnik ali radio izpraznil akuje... No ja, tole vam zagotovo NE BO pomagalo...
Sedaj pa še malo citata opisa tega čuda in link do strani, kjer se prodaja...
Nepraktični in celo nevarni kabli za vžig avtomobila so preteklost. Pozabite na dolgotrajno čakanje in pomoč. Pomagajte si kar sami z Mighty Jump napravo za zagon akumulatorja v sili!
Nikar ne obtičite ob cesti s praznim akumulatorjem. Mighty Jump je primeren za vžiganje:
avtomobilov
športnih terencov
enoprostorcev
limuzin
dostavnih kombijev
čolnov
Vžgete lahko katero koli vozilo, brez da bi zapustili voznikov sedež!
Izjemno preprosta uporaba
Mighty Jump za zagon akumulatorja v sili je dovolj majhen, da ga pospravite v predal na sovoznikovi strani ali pa kar pod sedež. Hkrati pa je dovolj zmogljiv, da vžge praktično katero koli vozilo!
Ko je Mighty Jump priključen v vžigalnik na armaturni plošči, preko električne napeljave pošlje elektriko akumulatorju. Samo še obrnete ključ in avto bo vžgal, vi pa se lahko odpeljete naprej.
Po uporabi pa ga preprosto pospravite nazaj v predal, da se ponovno napolni.
http://www.topshop.si/dom_in_vrt/mighty ... mp_1028239

morali čimprej zamenjati s temle