WC

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Lipi
Kapitan
Kraj: LJ - Vrsar
Kontakt:

WC

OdgovorNapisal/-a Lipi » Po Jun 23, 2008 18:48

Ali kdo ve, kje bi lahko dobil "batni obroček (dihtungo)" za WC. Nisem še razdiral, ampak glede na to, da ne isplakuje in ne prazni wc-ja predvidevam, da je šla gumica. WC je WILCOX - ov in nikjer na netu ne najdem njihove strani, da bi vsaj naročil ta del, če ga že pri nas nebo mogoče dobiti.

Hvala za hitre odgovore - grem na dopust, pa "mojo nosečnico" vedno nekam tišči :D :D :D
še kakšen meter več ...
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

gumice

OdgovorNapisal/-a DR.E » Po Jun 23, 2008 20:28

Ja mogoče ti pomaga kaj dejstvo, da ko razdreš, vzameš ven tesnilo, ki meniš, da je spustilo, zmeriš premer in debelino gumice in zaviješ v prvo trgovino, kjer prodajajo gumi tesnila... V MB jih imamo kar nekaj, kjer specializirano tudi vulkanizirajo po naročilu.. pa ni neka visoka cena izdelave točno izdelanega tesnila...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
Lipi
Kapitan
Kraj: LJ - Vrsar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Lipi » To Jul 29, 2008 07:52

... no, odločil sem se, da zamenjam WC :oops: !!! Mi je 2X dvignilo pritisk, ko sem hotel vse skupaj odpret. Zanima me pa sledeče ....

Ali so "razdalje med pritrdilnimi vijaki" pri vseh modelih in proizvajalcih enake, ali je bolše da pomerim pri mojem WC-ju in kupim takega, da bo pasal na pritrdilne luknje?
še kakšen meter več ...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov