Tomos 4 vroč ne vžiga
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tomos 4 vroč ne vžiga
Pojavlja se mi, da ko se segreje mi potem noče vžgati dokler se ne shladi do določene temperature. Potem pali ko metak. Ko je hladen tudi vžge takoj. Imam svečko notri še Bosna Super. Kje dobiti novo svečko in kakšno. Ali je lahko še kakšna druga napaka. Termostat ...?
Motor je na byboatu in se ga uporablja za prevoz do obale ter lov na ribe.
Motor je na byboatu in se ga uporablja za prevoz do obale ter lov na ribe.
boni napisal/-a:SR 290 napisal/-a:Kake barve je svečka?
Mislim da bele ali drap - rumene. Joj ne vem tocno. Kaj pa ima veze barva svecke?
Do solz sem se nasmejal
Ure dnevi leta tečejo....
Dobro očisti uplinjač, predvsem mešalno šobo kjer se mešajo bencin in zračni mehurčki. Ni nujno, ampak verjetno imaš usedlino v uplinjaču. Možno je tudi, da je hec v membrani kot piše eden višje. Ko je ohišje toplo se malce raztegne in je še slabše kot pri hladnem motorju.
Če bi bila svečka svetlo siva, bi bilo premalo goriva in bi se tudi obnašal kot pišeš.
Kaj pa voda v gorivu? Morda dolgo neočiščen po možnosti še kovinski rezervoar.
Kdaj si nazadnje menjal vžigalno tuljavo - zind špulo?
Lahko so tudi ščetke, ali kabel od vžigalne tuljave do svečke. Najbolje, da vse troje zamenjaš.
Če bi bila svečka svetlo siva, bi bilo premalo goriva in bi se tudi obnašal kot pišeš.
Kaj pa voda v gorivu? Morda dolgo neočiščen po možnosti še kovinski rezervoar.
Kdaj si nazadnje menjal vžigalno tuljavo - zind špulo?
Lahko so tudi ščetke, ali kabel od vžigalne tuljave do svečke. Najbolje, da vse troje zamenjaš.
Ali kdo ve kakšna svečka paše v Tomos 4. V soboto grem na morje pa bilo dobro, da jo imam že s seboj. Potem po otoku iskat svečko je mukotrpno.
Bom prvo probal svečko zamenjat potem bom pa rayiskoval naprej. Če bom imel še kakšno vprašanje se pa javim.
Hvala vsem za nasvete, še za svečko kje jo kupiti vas prosim.
lp
Bom prvo probal svečko zamenjat potem bom pa rayiskoval naprej. Če bom imel še kakšno vprašanje se pa javim.
Hvala vsem za nasvete, še za svečko kje jo kupiti vas prosim.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov