info o mehanikiu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
info o mehanikiu
Pozdravljeni ali pozna kdo francja salobirja ix okolice celja kateri naj bi popravljal mercruiser motorje!
Zanima me kdo ma kakso dobro mnenje o njemu pa tudi kritike!
Zanima me kdo ma kakso dobro mnenje o njemu pa tudi kritike!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
MikaSlo napisal/-a:No, komu bi pri nas, torej v Sloveniji(od uradnih ali s.p.) zaupali popravilo motorja Volvo Penta?
Kako kaj s Franci Salobirjem, od As Boats(s katerimi sodeluje sedaj, ker je prejšnji mehanik odšel) slišim hvale, tukaj je edini zapis negativen?
lp
Lej, kdor dela, greši. Tako pač je. Zato bomo v vsakem, če iščemo, našli tudi napako.
Jaz, tako kot večina morjeplovcev iz Istre, zaupam Mitji.P
Moramo pa vedet nekaj, ni vedno kriv mehanik. Danes ljudje zahtevamo tudi nemogoče. Pod to predvsem mislim: Takoj, najbolje in na pol zastonj.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
MikaSlo napisal/-a:Pozdrav.
Krkaši, komu date na servis svoj motor na licu mesta- čoln je v Čižičih? Za jutri ali pojutrišnjem bi potreboval enega za kratko diagnostiko na motorju Volvo Penta 5.0 FL. V Klimno so sicer, vendar me zanima kdo vam rihta zadeve na otoku? Hvala.
lp
V Punatu uradni servis pa tam probaj koga dobit ali pa Tega ki ima ladjedelnico vprašaj. Mehanika v ladjedelnici pa ne sprašuj. Pa tudi dele se ti splača kupit kar v marini v Punatu.
pomisli in zgodilo se bo
Hvala. Še ima kdo koga, ki mu/jim zaupa. Potrebujem nekoga, da mi analizira eno zadevo na motorju in postavi strokovno, neodvisno mnenje.
Aja, mi še kdo lahko pove, kako za vraga časovno dotraja dvomasna jermenica na čolnu s 500 urami ali je za to kriva nestrokovna vgradnja/izgradnja?
Aja, mi še kdo lahko pove, kako za vraga časovno dotraja dvomasna jermenica na čolnu s 500 urami ali je za to kriva nestrokovna vgradnja/izgradnja?
Beneteau Antares 7.80
Re: info o mehanikiu
Pozdravljeni! Tudi jaz bi potreboval nekoga, ki se spozna na yamahe v punatu?
Re: info o mehanikiu
Poklic rozeja, je vsak vikend na krku
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov