Precej berem, da fantje iščejo napihljive kobilice za gumenjake Maestral, YAM, etc. zato morda koristen nasvet od serviserja Gregorja iz Lesc (Zodiac&YAM), da je bolje malo počakati na novo kobilico, kot pa par dni iskati skrite luknjice v zvarjenem šivu, kar je precej dražje kot nova. Morda se bo kateremu od članov zgodilo isto kot meni pri sicer nepoškodovanem gumenjaku starem nekaj let, zato se lastniki YAM čolnov obrnite na Yamaha Delta Team, Krško, kjer Miha dela čudeže. Meni je preskrbel novo kobilico čisto z drugega konca sveta, ker jo v Evropi ni bilo. Drugače res pluješ kot na narobe obrnjeni mizi.
Lp in mirno morje brez flikanja
Informacija - napihljiva kobilica za YAM
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
dalvey
Informacija - napihljiva kobilica za YAM
Ojla, Klemen
Servis za Zodiac & YAM je firma:
SEAWAVE MARINE d.o.o., 4248 Lesce, Alpska cesta 43
Tel.: (04) 5302 442/443/444
Fax: (04) 5302 440
E-mail: info@seawave-marine.si
kontaktna oseba je g.Gregor Erman => GSM (031) 370-446
Naj ti povem, da mi je Gregor lani popravljal kobilico, tako da je nekako šlo na Korčuli, samo jeseni in preko zime jo nisem mogel več napihniti na prikolici. Upam, da si me razumel, da oni samo popravljajo poškodbe gumenjakov, tak del čolna kot je kobilica moraš pač preskrbeti sam. Kot sem jih letos razumel oni tega ne morejo naročiti pri Yamahi Delta Team, Krško.
Če prihajaš z Gorenjske smeri je njihova lokacij na desni strani v industrijski coni Lesc.
Upam, da je dovolj koordinat za kontakt
Lp
Servis za Zodiac & YAM je firma:
SEAWAVE MARINE d.o.o., 4248 Lesce, Alpska cesta 43
Tel.: (04) 5302 442/443/444
Fax: (04) 5302 440
E-mail: info@seawave-marine.si
kontaktna oseba je g.Gregor Erman => GSM (031) 370-446
Naj ti povem, da mi je Gregor lani popravljal kobilico, tako da je nekako šlo na Korčuli, samo jeseni in preko zime jo nisem mogel več napihniti na prikolici. Upam, da si me razumel, da oni samo popravljajo poškodbe gumenjakov, tak del čolna kot je kobilica moraš pač preskrbeti sam. Kot sem jih letos razumel oni tega ne morejo naročiti pri Yamahi Delta Team, Krško.
Če prihajaš z Gorenjske smeri je njihova lokacij na desni strani v industrijski coni Lesc.
Upam, da je dovolj koordinat za kontakt
Lp
Tole je napisal uporabnik "dalvey", pa je pomotoma odprl novo temo, zato prestavljam sem, kamor paše... LP, admin
Admin hvala za pomoč, za opozorilo uporabniku klemnu, da je razlika kdo so SEAWAY in kdo so SEAWAVE. Malo si me prehitel, kar je na nivoju administratorja. Jaz sem posredoval pravilne koordinate, ker jim poznam.
Lp vsem
Admin hvala za pomoč, za opozorilo uporabniku klemnu, da je razlika kdo so SEAWAY in kdo so SEAWAVE. Malo si me prehitel, kar je na nivoju administratorja. Jaz sem posredoval pravilne koordinate, ker jim poznam.
Lp vsem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov