vprašanje glede antifoulinga

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

201050mi
Praporščak

vprašanje glede antifoulinga

OdgovorNapisal/-a 201050mi » Sr Maj 07, 2014 16:51

Sprašujem morjeplovce za napotek ali je potrebno pred novim nanosom AF znamke International BOATGUARD starega v celoti odstraniti ali samo zmatirati. Obstoječi je menda Hempelov nisem jaz delal pa nevem. Hvala
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Maj 07, 2014 20:37

Zmatirati...

Ce je bil sedaj spodaj trdi af pa bi bilo fino nanesti underwater primer ali nekaj primerljivega od International.
Naj me kdo popravi... a ni omenjeni af neprimeren za morsko vodo?
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
nr7120
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a nr7120 » Po Maj 19, 2014 08:23

The antifoul is designed for use in fresh and brackish waters. And also in salt water for shorter periods of time. Boatguard EU provides a season long protection for the hull of your boat.

Lp, n
Grašo 20
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 19, 2014 21:30

Če delaš samo s Hemplom, potem vmes ni nobenih medpremazov, ker so vsi antifoulingi na isti bazi in se v bistvu tudi mešajo med seboj... Kako je z drugimi proizvajalci nimam pojma...
Imam pa pri sebi spodaj Hard racing, čez pa Mille Dynamic. Po špric kantah vsako leto potegnem eno roko harda, nato pa čez vse Mille... Drži kot pribito... Spomladi tudi nič ne brusim starega, samo močan karcher, pustiš da se posuši in akcija. :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov