Pozdravljeni
Zanima me če je kdo delal kaj na prezračevanju barke ...ventilacija ...kje se da nabavit kake ventilatorje ...opremo itd. Zanima me kaj se da naredit z odvajanjem in dovajanjem zraka v kabine itd. Klima odpade.
Hvala in pozdrav
Prezračevanje barke
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Prezračevanje barke
SeaFun
Rodman Ventura 890
Rodman Ventura 890
Pozdravljen
Zakaj pa klima odpade? Moram reči da so meni tudi govorili da je klima brez veze, ampak sedaj sem prav nasprotnega mnenja. V barko sem si namontiral klimo hladno/toplo in moram reči da stvar deluje presenetljivo dobro. Edina slabost je mogoče ker sem vezan na 220v, saj namreč nimam generatorja. Vendar večinoma prenočujem v marinah tako da ni problema. Letos na dopustu sem celo preizkusil gretje, saj je bilo zvečer samo 15 stopinj in stvar greje odlično. Jaz osebno si barke brez klime ne kupim več.
lpg
Zakaj pa klima odpade? Moram reči da so meni tudi govorili da je klima brez veze, ampak sedaj sem prav nasprotnega mnenja. V barko sem si namontiral klimo hladno/toplo in moram reči da stvar deluje presenetljivo dobro. Edina slabost je mogoče ker sem vezan na 220v, saj namreč nimam generatorja. Vendar večinoma prenočujem v marinah tako da ni problema. Letos na dopustu sem celo preizkusil gretje, saj je bilo zvečer samo 15 stopinj in stvar greje odlično. Jaz osebno si barke brez klime ne kupim več.
lpg
https://medisken.si
Zdravo gregor.n
Se strinjam ...klima ja ...ampka do sedaj sem jo imel v dveh čolnih in dokler si na 220 je to o.k. , ampak letos smo v glavnem bli na bojah ali malih marinah kjer štroma ...generatorja na barko pa ne dam ...
Me pa vseeno zanima katero klimo si dal gor ?
Hvala in pozdrav pa mirno morje
Me pa vseeno zanima katero klimo si dal gor ?
Hvala in pozdrav pa mirno morje
SeaFun
Rodman Ventura 890
Rodman Ventura 890
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov