Prezračevanje barke

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

SeaFun
Kontraadmiral
Kraj: Nova Gorica
Kontakt:

Prezračevanje barke

OdgovorNapisal/-a SeaFun » To Avg 05, 2008 19:17

Pozdravljeni
Zanima me če je kdo delal kaj na prezračevanju barke ...ventilacija ...kje se da nabavit kake ventilatorje ...opremo itd. Zanima me kaj se da naredit z odvajanjem in dovajanjem zraka v kabine itd. Klima odpade.

Hvala in pozdrav
SeaFun
Rodman Ventura 890
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Avg 05, 2008 19:54

Pozdravljen
Zakaj pa klima odpade? Moram reči da so meni tudi govorili da je klima brez veze, ampak sedaj sem prav nasprotnega mnenja. V barko sem si namontiral klimo hladno/toplo in moram reči da stvar deluje presenetljivo dobro. Edina slabost je mogoče ker sem vezan na 220v, saj namreč nimam generatorja. Vendar večinoma prenočujem v marinah tako da ni problema. Letos na dopustu sem celo preizkusil gretje, saj je bilo zvečer samo 15 stopinj in stvar greje odlično. Jaz osebno si barke brez klime ne kupim več.
lpg
https://medisken.si
SeaFun
Kontraadmiral
Kraj: Nova Gorica
Kontakt:

Zdravo gregor.n

OdgovorNapisal/-a SeaFun » Sr Avg 06, 2008 11:13

Se strinjam ...klima ja ...ampka do sedaj sem jo imel v dveh čolnih in dokler si na 220 je to o.k. , ampak letos smo v glavnem bli na bojah ali malih marinah kjer štroma ...generatorja na barko pa ne dam ...
Me pa vseeno zanima katero klimo si dal gor ?

Hvala in pozdrav pa mirno morje
SeaFun
Rodman Ventura 890
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Avg 06, 2008 13:50

Ne vem, ker so mi jo montirali v Amarju, kjer sem barko kupil, mislim pa da je nekaj iz motomarina, oziroma kakšna italijanska stvar, vendar deluje presenetljivo dobro, zaenkrat. Bom pa pogledal tip in znamko ko grem naslednjič (15.8.) na barko.
lpg
https://medisken.si

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov