dno čolna
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
dno čolna
Lep pozdrav zanima me če kdo ve kje bi lahko vgradil novo notranje plastično dno v čolnu (elan 402). Prejšnjega je bilo treba odsrtaniti zaradi popravila notranjosti čolna.
Hvala!
Hvala!
Sicer nisem neki strokovnjak ampak kaj ko bi dal preko dna npr. 5mm vezano ploščo, ki jo prej lepo prilagodiš da sede na nosilce in potem čez plasti poliestra, povežeš z osnovo in nato pobarvaš. Da ti nebi drselo pa čez tepih. ???
močno bi bilo dovolj(bolj kot org., kar je najpomembneje, estetsko je lahko ravno tako, če je dobro narejeno. Pa ne pozabi luknje za vijake-nosilcev za sedeže!
-
morski volk
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: ljubljana
DNO ČOLNA
Vprašaj pri Smrtniku, malo pred Horjulom ga bo našel. Glede na to, da je blatnike, kipe in še kaj iz poliestra izdeloval znanje ne bi smel biti problem.
Edinole če ne bo časa.
Edinole če ne bo časa.
Ja točno,Ciril Smrtnik
,včasih je izdeloval vso dodatno opremo za avtomobile
(seveda kar se tiče vizualnega izgleda-spojlerje),pri njem sem veliko nabavljal aerodinamične dodatke,izdeloval pa je tudi vse druge mogoče in včasih tudi nemogoče stvari
.Samo ne se vstrašit ko prideš k njemu na dvorišče,bilo je tako kot bi padla BOMBA :!
:
Ure dnevi leta tečejo....
Ja prav imaš Bojan ampak tega žal nisem naredil predvsem zato ker nisem razmišljal!!!
Sem pa dobil še eno idejo podobno tvoji baje naj bi se dalo kupit plastične plošče (itak danes za denar dobiš kar hočeš), če se da in če ni seveda kakšna astronomska cena jo bom kupil od tam naprej pa naredil kot si že sam opisal.
Sem pa dobil še eno idejo podobno tvoji baje naj bi se dalo kupit plastične plošče (itak danes za denar dobiš kar hočeš), če se da in če ni seveda kakšna astronomska cena jo bom kupil od tam naprej pa naredil kot si že sam opisal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov