Iščem: Dvig barke v okolici Krka (Klimno)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Iščem: Dvig barke v okolici Krka (Klimno)
Morjeplovci,
Heron je v Klimnu in obetal sem si obnovo antifoulinga kar tam, saj imajo vsaj dve mesti, kjer lahko digneš barko. Za male čolne verjetno še več.
A kaj, ko je Heron tako globok.
Oba (Jurić in Trubić) sta mi rekla, da je moja barka prevelika za njih. Preveč greza.
Torej, ali kdo ve, kje bi lahko v bližini Klimnega dvignil barko in naredil antifouling ?
Zaenkrat vem le za marino Punat. Prav poceni tam ravno ni, pa še po mojem tam komplicirajo če hočeš sam (ali s kakim kolegom) kaj delati.
Če kdo ve za kako ugodno varianto se lahko tudi kam zapeljem.
Jadrnica je Beneteau Oceanis 473,
dolžina preko vsega 14,15 m, mogoče kak cm več
grez 2,10 m,
širina 4,31m
Teža okrog 12 ton
Višina jambora dobrih 18 m
Oblika kobilice: http://3.bp.blogspot.com/-zQRolYmbxu8/U ... 0_2042.jpg
Heron je v Klimnu in obetal sem si obnovo antifoulinga kar tam, saj imajo vsaj dve mesti, kjer lahko digneš barko. Za male čolne verjetno še več.
A kaj, ko je Heron tako globok.
Oba (Jurić in Trubić) sta mi rekla, da je moja barka prevelika za njih. Preveč greza.
Torej, ali kdo ve, kje bi lahko v bližini Klimnega dvignil barko in naredil antifouling ?
Zaenkrat vem le za marino Punat. Prav poceni tam ravno ni, pa še po mojem tam komplicirajo če hočeš sam (ali s kakim kolegom) kaj delati.
Če kdo ve za kako ugodno varianto se lahko tudi kam zapeljem.
Jadrnica je Beneteau Oceanis 473,
dolžina preko vsega 14,15 m, mogoče kak cm več
grez 2,10 m,
širina 4,31m
Teža okrog 12 ton
Višina jambora dobrih 18 m
Oblika kobilice: http://3.bp.blogspot.com/-zQRolYmbxu8/U ... 0_2042.jpg
Lep pozdrav, Tomaž.
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
-
al
V marini Punat čisto nič ne komplicirajo, če delaš sam, s kolegom ali več njih.
Ne samo nam, ki smo tam v marini ampak tudi ostalim (lani so rihtali poleg mene Slovenci, ki imajo barko v Malinski). Bilo jih je 5.
Popuste na dvig/spust imaš od 1.10. do hm... mislim, da konec marca.
Poglej na net...
Ne želim delati reklame a tudi trgovina rezervnih delov (olja, cinki...) ima enake cene, kot pri nas.
Poizkusi Bakar. Sicer ne vem, če bo za tvojo barko. Boš pa moral vsekakor podirati zadnje napone.
Ne samo nam, ki smo tam v marini ampak tudi ostalim (lani so rihtali poleg mene Slovenci, ki imajo barko v Malinski). Bilo jih je 5.
Popuste na dvig/spust imaš od 1.10. do hm... mislim, da konec marca.
Poglej na net...
Ne želim delati reklame a tudi trgovina rezervnih delov (olja, cinki...) ima enake cene, kot pri nas.
Poizkusi Bakar. Sicer ne vem, če bo za tvojo barko. Boš pa moral vsekakor podirati zadnje napone.
Marina Horvat Stjepan +385 91 2461 151 v Bakarcu.www.marinehorvat.hr . Možak zna sicer biti včasih malo zopern, amak se da z njim zmenit, včasih moraš vedeti zakaj imaš dva ušesa.
Najbolje da ko boš šel kaj dol, ga pokličeš, se ustaviš pri njemu in se probaš zmenit. Tudi cena je prava, seveda če se prav zmeniš.

Nazadnje spremenil skiathos, dne Sr Jan 27, 2016 20:14, skupaj popravljeno 2 krat.
www.sailingtimy.com
LUNA557 napisal/-a:Dvig barke v Klimnem je privat marina lastnik Trubic Dragan .Za telefonsko mora pa pogledat pa javnim.
Nazadnje spremenil skiathos, dne Sr Jan 27, 2016 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
www.sailingtimy.com
Nazadnje spremenil skiathos, dne Pe Jan 29, 2016 21:49, skupaj popravljeno 2 krat.
www.sailingtimy.com
al napisal/-a:kako si rešil Heron?
Ja, v Crikvenico se zapeljem, kot mi je svetoval Skiathos.. Ravno ta vikend grem dol, da bom v ponedeljek zjutraj pripravljen za dvig.
Prej ni bilo vremena, pa še gripa je pokosila Gašparovićevo ekipo.
Sedaj pa bo (upam) v redu.
Kako bo pa poročam, ko opravijo.
Mimogrede: Če gre kdo slučajno v sobto ali v nedeljo iz Ljubljane na Krk (Klimno) bi se priporočil za prevoz, da ne bo treba moji dragi samo zato dol, da spravi avto nazaj.
Lep pozdrav, Tomaž.
CAR napisal/-a:ni pomemben samo grez. Kaj pa tonaža?
Nazadnje spremenil skiathos, dne Sr Jan 27, 2016 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
www.sailingtimy.com
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov