slika:

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

BLISS napisal/-a:Hvala za odgovore. No saj jaz nimam namena uporabljati tega dodatka, ki sem ga dal na sliko. če je takšen dodatek nujen (glede na to da čez zimo izpraznem rezervoar), bom kupil novo dozo. Ampak iz vaših odgovorov še vedno nisem uspel ugotoviti ali je to nujen dodatek in zakaj to sploh koristi v bencinu?
kr en napisal/-a:Matejc napisal/-a:no zdej ste pa še mene zj..al!!!! No sm mislu da je najbolš nalit do fula ( nisem mislu tko kt admin prav s kantico nalivat k bo na klocnih) pa zdej vidm da so spet nove finte v igri...
prej k je bil bencin sem pustil čimbolj prazen tank in nikoli nisem imel problema, zdaj ko je pa naftaš pr bajti je pa zgleda tole cela znanost...
Matejc, ne se sekirat. Tud, če boš ti delu vse po P.S. ti nau nč pomagal. Zakaj? Ker se jaz pred tem nisem striktno držal navodil in je verjetn že vse polno alg v kestlnu![]()
![]()
![]()
Pred vsako sezono, na zelo prazen tank nalijte MOTUL-ov aditiv, ki veže vodo in svinjarijo v neškodljivo emulzijo, ki jo nato motor pokuri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov