Na Zodiac rib 260 (l.2010) tenderju sem naredil zarezo 3-4cm in en tubus je šel v k....
Glede na to, da je iz PVCja imam nekaj vprašanj (oz ce se ne motim ima Zodiac material Strongnan ali nekaj takega; je to fancy $ ime za vrečko ali vseeno kaj bolj resnega?)
1) ga takoj vržem med kosovne?
2) priložene flike so okrogle in zadovoljivo pokrijejo rez. se lotim flikanja?
3) berem o ne vem kaksnih pogojih ki jih je potrebno imeti za flikanje (ne na soncu,pa vlaga pod 70%...). Kako je s tem v praksi? Sem namreč na morju in bom flikal na palubu enkrat zvečer (če se mi to sploh splača).
4) če mislite da se to da popraviti me zanima kdo to dela v slo in ali bo to držalo- vaše izkušnje (baje je treba dati fliko notri in zunaj)
hvala.
Popravilo (flikanje) tubusa na gumenjaku
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
al
Brez skrbi Roman 1, denarja nimam toliko a srce se mi para, ko gledem kako sem razparal tale moj prelepi tender.
Tisti ki imajo toliko denarja ne pišejo po morjeplovcu:)
Vprašanje glede smeti je na mestu zato, ker se je dostikrat pisalo, da če imaš pvc, da je po poškodbi vse to lepo samo za v smeti.
V tem kontekstu beri.
Čoln (čoven
) sem zaflikal a je zareza res velika in scefrana. Čakam 24ur (ali še malo dlje, da ga napumpam in vidim. poročam.)
Mi kdo lahko priproča mojstra v Slo, ki mi bo to strokovno popravil?
hvala.
Tisti ki imajo toliko denarja ne pišejo po morjeplovcu:)
Vprašanje glede smeti je na mestu zato, ker se je dostikrat pisalo, da če imaš pvc, da je po poškodbi vse to lepo samo za v smeti.
V tem kontekstu beri.
Čoln (čoven
Mi kdo lahko priproča mojstra v Slo, ki mi bo to strokovno popravil?
hvala.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov