Terenski serviser v okolici Rovinja

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

Terenski serviser v okolici Rovinja

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » So Avg 08, 2015 22:21

Iščem terenskega serviserja v okolici Rovinja. Rad bi zamenjal gume na nogi motorja (alpha one) in da mi še kakšno stvar pogleda, po potrbi zamenja predvsem pa malo razloži, pove glede mojega motorja 4.3. Še vsakega, ki sem klical hoče čoln na prikolici in ne na klocnih ter, da se ga pripelje do njega kar pa trenutno v mojem primeru ni izvedljivo saj je čoln na depoju in ni na prikolici. Je niti nima niti ne vem če jo bo imel. Prosim za kak kontakt.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
aleks09
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Ne Avg 09, 2015 00:26

A si probal kontaktirati Serđa iz Valkanele/Baderne.. meni je po dogovoru prišel v Červar zamenjat rezervarček olja za peto... http://www.zuzic.eu/
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Ne Avg 09, 2015 06:57

Glede servisa nisem govoril z njim samo glede prevoza. Čoln smo takoj po nakupu s tovornjakom pripeljali iz dalmacije. In ker sem na hitro rabil depo smo ga dali v okilico Rovinja (Golaš) Sedaj bi ga pa ravno zaradi notranje ureditve in servisa pete ter še kakšne malenkosti okoli motorja rad prestavil kam bližje, če ne celo v Izolo a ga prevozi čez mejo ne zanimajo. Ga pa vprašam glede servisa. Če kdo pozna tudi kakšnega prevoznika, ki bi naložil prestavil in razložil čoln se tudi priporočam za kontakt. Do sedaj smo starega 5,7m vozili sami na prikoli. Novi je pa že problem 7,2m glede dolžine in teže 2T.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov