Pleksi steklo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pleksi steklo
Lep pozdrav vsem morjeplovcem tukaj gor.
Imam vprešanje in me zanima če mi lahko kdo pomaga.
Namreč, rabim steklo na Flayu za bayliner 2556. Originalnega se kao ne more več dobiti zato me zanima če kdo pozna kakšnega strokovnjaka ki bi to naredil z pleksi steklom. Je pa potrebno kar precej krivljenja in je delo precej zahtevno, da bo čimbolj podobno originalu.
Hvala lepa vsem in mirno morje. Mitja
Imam vprešanje in me zanima če mi lahko kdo pomaga.
Namreč, rabim steklo na Flayu za bayliner 2556. Originalnega se kao ne more več dobiti zato me zanima če kdo pozna kakšnega strokovnjaka ki bi to naredil z pleksi steklom. Je pa potrebno kar precej krivljenja in je delo precej zahtevno, da bo čimbolj podobno originalu.
Hvala lepa vsem in mirno morje. Mitja
Previden bodi, da ti ne podtaknejo kak cenen pleksi saj rad na soncu popoka nato pa izgleda kot razbito steklo oz. pajčevina. Jaz sem enkrat že naletel na mino, sicer nisem rabil za navtiko ampak za vrtne luči ...
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Zobar,akripol res dela pleksi
,samo ga ne prodajajo več na kose-maloprodaja
,grejo se samo še VELEPRODAJO.Ko sem pred enim mesecem iskal en kos pleksija,ga tam nisem dobil,pa čeprav mi kolegica dela v komerciali
.Imajo takega hudega šefa,da je delavcem zabičal če tudi pride njegova mama,ga nesmejo dati niti koščka
.To je bilo dobesedno napisano. 
Ure dnevi leta tečejo....
- dole
- Viceadmiral
- Kraj: gorenjska - center galaksije
sem dobil ponudbi obeh podjetij o katerih je tu govora in sta ceni zelo podobni, kar mi da vedeti že večkrat mišljeno, da ne more biti drugače kot, da se nekako o ceni neurado dogovorijo in to tako, da drug pri drugem povprašujejo za ponudbe seveda iz različnih virov in smo pri ceni katera je zelo podobna-predraga (tako se pač dela)
Mogoče še kje kaj ?
Mogoče še kje kaj ?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti