Pozdravljeni!
Na čolnu Beneteau 550 flyer cabrio so se nam vrata v kabino lansko sezono "snela" s tečajev. Ker je dostop za popravilo dokaj neroden, smo za popravilo plačali. Mojster je v armaturno ploščo zvrtal luknjo (za dostop); popravil in luknjo tudi zaprl. Letos pa se nam je že prvi dan dopusta ponovilo isto... A kdo pozna dobrega mojstra, ki nam to lahko popravi tako kot je treba? Čoln lahko peljem kamorkoli, samo, da bo dobro narejeno... Hvala vam za pomoč!
popravilo čolna
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
popravilo čolna
morje, morje...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Očitno gre za težavo, ki je ni možno opaziti na prvi pogled, kajti pritrditev panta ni vesoljska tehnika. Pokliči tega, ki ti je popravil in mu razloži, če ne drugega že zaradi tega, da ugotoviš kje je dejansko problem in ZAKAJ se je ponovilo. Morda ti bo pripravljen popraviti brez komplikacij. Šele po tem pa išči novega izvajalca, ki ti je bližje, bolj ugoden, bolj kvaliteten... ko boš tudi sam vedel kaj točno je vzrok, da pant popusti.
Navsezadnje gre lahko za konstrukcijsko napako in je bolje predelat kot popravit.
Pale ima kar nekaj iskušenj in kar sem videl njegovih izdelkov me je vedno zelo pozitivno presenetil. Za moje pojme najboljši domači aquadrive je naredil prav on.
LP NT
Navsezadnje gre lahko za konstrukcijsko napako in je bolje predelat kot popravit.
Pale ima kar nekaj iskušenj in kar sem videl njegovih izdelkov me je vedno zelo pozitivno presenetil. Za moje pojme najboljši domači aquadrive je naredil prav on.
LP NT
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov