Trim sveče, sevis?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Trim sveče, sevis?
Kje v okolici Ljubljane mi dobro poštimajo trim sveče. Ena, če ne obe mi ne drži. Olje izginja 100 % zunaj saj je notri vse suho in čisto.Sum na zunaj zato, ker pri dviganju in spuščanju na privezu na vodi nastane mavrica. Spet pa ne na vijakih, če pa, pa neopazno. Največji problem je med vožnjo, ker noga ne drži pozicije. Za poštimat imam dva para. Na kratko, jeb.. nekje spušča vidt ni pa nič razen madeža.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Še vedno ti pušča ob batu pri semeringu. Drugje ne more puščat
Sveče moraš demontirati in odnesti bodisi črnuče ali možakar na brodu, ker morajo pomeriti. Pa če vsaj 3je so v ljubljani.
Ampak ti mojstri imajo probleme z notranjim dvosmernim tesnilom ali semeringom, kakorkoli ga že imenuješ.
Lahko drži za vedno lahko pa spusti po enem letu. Videl že ene 3 z obnovljenimi in ponovno zunaj, ker cilinder ne drzi pozicije...
Če pa misliš, da bi to lahko sestavil sam(kar ni težko) pa me kontaktiraj na ZS.
Ne vem katero nogo imas, ker pri enih je treba celo odmaknit motor, da odvijes sveče, takrat je najlazje menjat brez demontaže sveč...
Sveče moraš demontirati in odnesti bodisi črnuče ali možakar na brodu, ker morajo pomeriti. Pa če vsaj 3je so v ljubljani.
Ampak ti mojstri imajo probleme z notranjim dvosmernim tesnilom ali semeringom, kakorkoli ga že imenuješ.
Lahko drži za vedno lahko pa spusti po enem letu. Videl že ene 3 z obnovljenimi in ponovno zunaj, ker cilinder ne drzi pozicije...
Če pa misliš, da bi to lahko sestavil sam(kar ni težko) pa me kontaktiraj na ZS.
Ne vem katero nogo imas, ker pri enih je treba celo odmaknit motor, da odvijes sveče, takrat je najlazje menjat brez demontaže sveč...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Sveče gredo za šalo dol. Noga je Alpha one, štiri matice in demontaža cevi. Čoln je zdaj na suhem in že na zimovanju. Š čolna jih moram še snet in te so zihr hin. Mam pa še ene, ki so za rezervo te bom dal pa pregledat. Na Brodu, kdo? Vse ostalo je OK. Še stikalo na ročki sem poštimal. Samo konektor pri pumpi je bil slabo nataknjen.
Lahko tudi ZS.
Lahko tudi ZS.
Pozejdon,
Pozejdon napisal/-a:Sveče gredo za šalo dol. Noga je Alpha one, štiri matice in demontaža cevi. Čoln je zdaj na suhem in že na zimovanju. Š čolna jih moram še snet in te so zihr hin. Mam pa še ene, ki so za rezervo te bom dal pa pregledat. Na Brodu, kdo? Vse ostalo je OK. Še stikalo na ročki sem poštimal. Samo konektor pri pumpi je bil slabo nataknjen.
Lahko tudi ZS.
ti javim, ker mi je usel totalno iz glave. Bom vprasal kolega, ki dela z njim. Upam, da ne pozabim.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov