A mogoče kdo ve , kje se da kupit rezervne dele za avtopilit autohelm 4000.
Rabil bi obroč, tisti v katerm pridi jermen.
[/list]
Avtopilt
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Avtopilt
MAR-SOL napisal/-a:A mogoče kdo ve , kje se da kupit rezervne dele za avtopilit autohelm 4000.
Rabil bi obroč, tisti v katerm pridi jermen.
[/list]
Modelov POGONOV in DISPLEJEV Z AVTOPILOTOM za montažo na krmilo je bilo več, oznake pa zelo podobne, zato nisem popolnoma prepričan, če je tvoj tak kot na sliki.
Za vse ostale modele imam na zalogi vse rezervne dele, za tega pa notranji del, ki je obenem osnova, nikoli ni bil na voljo. Ta model je star cca 25let. Če ohišje ni zlomljeno na pol, sem ga še vedno uspel popraviti tako, da sem za koleščka naredil nove nosilčke. Zvrtaj luknjo v osnovno ohišje in s pomočjo vijakov in podložk naredi nosilec koleščka.
Dne 30.7.2015 sem ti odgovoril na tvoje vprašanje na forumu glede avtopilota in takrat si rekel, da imaš "avtopilot ST60" iz česar sem sklepal, da imaš novejšega, sedaj pa praviš, da imaš Autohelm 4000. Nekako mi ne gre sedaj nekaj skupaj !? Ali si ga zamenjal za starejšega ali pa še vedno ne veš katerega točno imaš. Slikaj ga in prilepi tukaj slike, če želiš dobro točno informacijo in navsezadnje dejansko rešiti problem.
Najdeš me na www.harpoon.si med 9-16h ob delavnikih.
LP Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov