Pozdravljeni!
Imam 4T motor Selva (40HP), ki je praktično 40-konjska Yamaha. Zanima me , kje bi lahko kupil gorivni filter za ta motor. So filtri univerzalni ali mora biti prav za ta motor?
Hvala za odgovor.
Lp matej
Filter za gorivo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Najbolj sigurna varijanta je filter goriva z locevalcem vode, takega z prozornim dnom, ker sem ze slisal o poskodbah motorjev zaradi vode v gorivu. Montiras ga na zadnjo steno pod motor in imas tako najboljsi pregled nad stanjem goriva. Dobis ga v vsaki boljsi trgovini z navticno opremo.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Kot je že napisal nemo. Najbolj priporočljivo je imeti kot prvi filter separator vode (loči vodo od bencina), nato pa še navaden avtomobilski filter. Podoben je tvojemu, vendar je bolj okrogel. Oba filtra imam zmontirana pred motorjem.
Tak filter, kot ga imaš ti, pa ga jaz imam pod pokrovom motorja na Hondi.
Jaz imam tak sistem filtriranja bencina, razen separatorja, ki je večen menjam filter vsako leto.
LP Klemen
Tak filter, kot ga imaš ti, pa ga jaz imam pod pokrovom motorja na Hondi.
Jaz imam tak sistem filtriranja bencina, razen separatorja, ki je večen menjam filter vsako leto.
LP Klemen
nemo napisal/-a:Najbolj sigurna varijanta je filter goriva z locevalcem vode, takega z prozornim dnom, ker sem ze slisal o poskodbah motorjev zaradi vode v gorivu. Montiras ga na zadnjo steno pod motor in imas tako najboljsi pregled nad stanjem goriva. Dobis ga v vsaki boljsi trgovini z navticno opremo.
Pod pogojem,da je zadeva montirana pod višino črpalke,raze,če je le ta v rezevoarju.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov