Olje Castrol power racing 1 2T
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Olje Castrol power racing 1 2T
Prosim za nasvet. Ali lahko olje Castrol power racing 1 2T, uporabim za izvenkrmni motor Evinrude 115 e tec? Prodajalec me prepricuje, da lahko. Hvala za odgovor.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Ne mantraj kr en-ga...
Ni primerno zaradi temperaturnega območja pa še česa...
V eteca paše xd-100, izjemoma xd-50 in 0 drugega. Tudi cenovno je ugodno.
Ni primerno zaradi temperaturnega območja pa še česa...
V eteca paše xd-100, izjemoma xd-50 in 0 drugega. Tudi cenovno je ugodno.
Nazadnje spremenil kasaudio, dne Sr Avg 02, 2017 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
V auspuhu, ki ga imajo outboardi speljane skozi nogo. Temperatura je nižja, kot pri "kopenskih" 2T.
To bodo razložili majstri iz stroke.
Mene razpizdi ta slovenska veleumnost. Npr. Švabu tud na kraj pameti ne pade, če mu Evinrude predpisuje eno olje, da bi nekaj izumljal. Tistega se drži, kot biblije. In vse je OK. Pr nas pa vedno tisti: "Kaj pe če..." BULLSHIT!
Npr. Motul, ki prodaja široko paleto visokokvalitetnih olj ima, za vsak namen svoje olje. Za 2T motorje jih imajo več kot pet v paleti. za oldtimerje, za scooterje, za cestake, za hi performance, za outboard, za, ....
In zdej bomo mi tle po forumu izuml raketo.
Lepo vas prosm. Pršparal bomo pa glih za en dober vin v prvi sezoni. Drug let naj se pa novi lastnik jebe z njim. Zato pa je pr nas vse zjebano, od avtov, motorjev, čolnov.
Ker vsak bi vse mel, vložu pa ne bi nič.
Kurba sem se vzburu.
Najbolš, da grem k tastari v postlo zdej.
To bodo razložili majstri iz stroke.
Mene razpizdi ta slovenska veleumnost. Npr. Švabu tud na kraj pameti ne pade, če mu Evinrude predpisuje eno olje, da bi nekaj izumljal. Tistega se drži, kot biblije. In vse je OK. Pr nas pa vedno tisti: "Kaj pe če..." BULLSHIT!
Npr. Motul, ki prodaja široko paleto visokokvalitetnih olj ima, za vsak namen svoje olje. Za 2T motorje jih imajo več kot pet v paleti. za oldtimerje, za scooterje, za cestake, za hi performance, za outboard, za, ....
In zdej bomo mi tle po forumu izuml raketo.
Ker vsak bi vse mel, vložu pa ne bi nič.
Kurba sem se vzburu.
Najbolš, da grem k tastari v postlo zdej.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Hvala vsem za dobronamerne nasvete. Ni problem v tem, da bi hotel sparati. Vedno uporabljam samo evinrude xd 100. Trenutno sem na krku in ga ni za dobit in sem iskal alternatico. So mi pa iz punata javili, da so ga dobili in je "problem" resen. Hvala se enkrat vsem. Za tiste najboli "vroce" pa, take it easy in mirno morje. ⚓🚤😃👍
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov