Pozdravljeni morjeplovci!
Ceprav je se cas smucarije, z enim ocesom ze gledam proti morju. Vas pa prosim za nasvet. Kupil sem coln, ki ima montirana krilca ( ne na motorju ). Nekateri mi pravijo, da je fajn, ker hitrje zglisira, nekateri pa menijo, da je v zavojih nevarno.
Ima kdo izkusnje s tem.
Hvala za nasvete
Jozef
Krilca
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
Jozefgerencer
- Višji štabni vodnik
Re: Krilca
Kakšna krilca? Kje so montirana? Hidravlična, električna, meahnska na vzmet ali samo fiksno montirana?
-
Jozefgerencer
- Višji štabni vodnik
Pozdravljeni
Ne vem zakaj, ampk mi noce poslat sporocila.
Se enkrat...... mislim, da so elektricna krilca. Montirana levo in desno od motorja. Lahko dvigujem in spuscam vsako posebej.
Hvala za odgovor
Jozef
Ne vem zakaj, ampk mi noce poslat sporocila.
Se enkrat...... mislim, da so elektricna krilca. Montirana levo in desno od motorja. Lahko dvigujem in spuscam vsako posebej.
Hvala za odgovor
Jozef
To je odlično in NIKAR ne odmontirat! Kdo vam je rekel, da je to nevarno?
To so sanje vsakega z manjšim čolnom, nekje pri 8 metrih dolžine pa to niso več sanje, temveč nujno potrebna zadeva, tako zaradi udobnosti plovbe, kot tudi zaradi možnosti izglisiranja pri nepravilno obremenjenem čolnu zaradi oseb na plovilu in ostale prtljage...
To so sanje vsakega z manjšim čolnom, nekje pri 8 metrih dolžine pa to niso več sanje, temveč nujno potrebna zadeva, tako zaradi udobnosti plovbe, kot tudi zaradi možnosti izglisiranja pri nepravilno obremenjenem čolnu zaradi oseb na plovilu in ostale prtljage...
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
V navtičnem žargonu se jim reče -flapi-.Imaš hidravlične in električne pa tudi take, ki se ročno nastavljajo.Vse ostalo ti je napisal Admin.
mašinfirer
-
Jozefgerencer
- Višji štabni vodnik
Hvala za odgovor. Sem. Si oddahnil.
Vsem vse lepo!
Jožef
Vsem vse lepo!
Jožef
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov