Problem Simrad
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
Markoz
- Kontraadmiral
- Kraj: Hraše Medvode-Bunarina Pula
Problem Simrad
Imam problem na jadrnici ploter Simrad CX33 in globinomer Simrad IS20 ne dela mi pravilno globinomer in temperatura ne kaže pravilno. Sonda je bila menjana in ni problem v sondi, ker je vse preko ploterja vezano so rekli da je kao problem v mreži oz. kablaži. 2 servisa na Hrvaškem sta me za parx nategnila, za servis tako da potrebujem enega zanesljivega, da mi to popravi. Sem pa danes nekaj gledal znotraj na zadnji steni kjer pridejo vodniki v konzolo in je en vodnik v šopu stopljen in lahko je to problem. Prosim za pomoč kdo bi to prišel Pulo to zrihtat oz. če kdo ve za kakšnega zanesljivega serviserja v Istri. Hvala. Lp Marko
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Problem Simrad
Škoda, ker se nisi posvetil problemu in ga natanko opisal, da bi ti lahko svetoval in zadevo bi lahko rešil tudi sam kajti instrumentov itak noben od serviserjev na obali ne more niti ne zna popravit.
Sonda je vezana najbrž na IS20 direktno?
Če je res ali ta instrument kaže globino?
Ali je sonda za globino vezana na ploter CX33 ?
V kolikor je ali ti na sonarju kaže globino?
Če sonda ni vezana na nobenega od teh instrumentov potem je lahko aktivna na SIM-NETu. Imaš morda aktivno sondo ?
Če je sonda aktivna si preveril vse spoje na SIM-NETu ?
Ko si menjal sondo si pognal na ploterju ali globinomeru SIM-NET setup oziroma discovery priključenih naprav?
Kaj je stopljeno ? Imaš slike? Kako naj vemo če je to lahko vzrok!
...
Preveč neznank za kakršnokoli resno pomoč. Ne vem zakaj za vraga se NIHČE, ki išče pomoč na forumu ne more niti zase dovolj potruditi pri opisu, kaj šele da bi kdo priložil kakšno sliko !?
V Puli imam kontakt. Ti ga pošljem na ZS.
V tem času ne pričakuj od nobenega serviserja, da bo imel čas za malenkosti, še posebej če ima čez glavo dela s stalnimi strankami.
Sonda je vezana najbrž na IS20 direktno?
Če je res ali ta instrument kaže globino?
Ali je sonda za globino vezana na ploter CX33 ?
V kolikor je ali ti na sonarju kaže globino?
Če sonda ni vezana na nobenega od teh instrumentov potem je lahko aktivna na SIM-NETu. Imaš morda aktivno sondo ?
Če je sonda aktivna si preveril vse spoje na SIM-NETu ?
Ko si menjal sondo si pognal na ploterju ali globinomeru SIM-NET setup oziroma discovery priključenih naprav?
Kaj je stopljeno ? Imaš slike? Kako naj vemo če je to lahko vzrok!
...
Preveč neznank za kakršnokoli resno pomoč. Ne vem zakaj za vraga se NIHČE, ki išče pomoč na forumu ne more niti zase dovolj potruditi pri opisu, kaj šele da bi kdo priložil kakšno sliko !?
V Puli imam kontakt. Ti ga pošljem na ZS.
V tem času ne pričakuj od nobenega serviserja, da bo imel čas za malenkosti, še posebej če ima čez glavo dela s stalnimi strankami.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gosti