Danfoss inverter
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Danfoss inverter
Pozdravljeni
Razstavil sem od poletja nedelujoč hladilni sistem danfoss,kompresor sem prinesel domov ,ločil inverter ali elektroniko.
Na črni škatlici ,zaradi korozije manjkajo trije kontakti in pri odprti škatlici je opaziti korozijo tudi na vezju.Domnevam ,da se tega ne da popraviti .Na čkatlici piše fre-fuse required,ima kdo kakšne izkušnje s slično zadevo,kje nabavit staro,novo?
Razstavil sem od poletja nedelujoč hladilni sistem danfoss,kompresor sem prinesel domov ,ločil inverter ali elektroniko.
Na črni škatlici ,zaradi korozije manjkajo trije kontakti in pri odprti škatlici je opaziti korozijo tudi na vezju.Domnevam ,da se tega ne da popraviti .Na čkatlici piše fre-fuse required,ima kdo kakšne izkušnje s slično zadevo,kje nabavit staro,novo?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Danfoss inverter
Potrebuješ Control Module 101N0212
Dobiš ga v Emporju... Zadeva ni ravno poceni mislim, da sem dal nazadnje okoli 135€ če ne več.
Dobiš ga v Emporju... Zadeva ni ravno poceni mislim, da sem dal nazadnje okoli 135€ če ne več.
Nikola T. napisal/-a:Potrebuješ Control Module 101N0212
Koristna informacija še za koga drugega.
Ampak, hu**č, koliko je pa potem cel kompresor?
motorni
Hvala Nikola T bom preveril pri njih.
350 e je kompresor na popust.BD 35
imam kompresor in elektroniko na starem hladilniku če deluje mi daš 100€ za vse skupaj,skupaj z hladilnikom,oz pred dvemi leti je delovalo sedaj stoji v drvarnici,če ne deluje,vržeš v kontejner in nisi dolžan nič.
igorb napisal/-a:imam kompresor in elektroniko na starem hladilniku če deluje mi daš 100€ za vse skupaj,skupaj z hladilnikom,oz pred dvemi leti je delovalo sedaj stoji v drvarnici,če ne deluje,vržeš v kontejner in nisi dolžan nič.
Kateri tip pa je ta kompresor ?
danfoss v bistvu je cel hladilnik , 90litrski z vrati indel,enkrat sem mislil oz so ga mojstri določili ,da je pokvarjen in sem pisal indelu za rezervne dele na koncu so mi prodali 60 litrski hladilnik za ceno kompresorja in menjave,ko sem zamenjal sem ugotovil da sem imel napako drugje,sedaj stoji v drvarnici oz kleti in čaka,zato tisto če dela je 100€,sicer je v Lokavcu pri Ajdovščini.
Dobil sem rabljenega,moram preverit če dela ,drugače je pa nov 141,00 plus ddv,kar zasoljeno.
Bom svojega namazal z rust konvertorjem, potem pa s temeljno barvo, da mi ne bo prerjavel od zunaj. 
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov