Imam probleme z klimatsko napravo na plovilu.
Ker ni delala sem jo odmontiral tel jo dal na servis. Na novop so mi jo zatesnili in napolnili z plinom.Niso jo mogli sprobati,ker bi jo za delovanje morali priključiti na vodo.
Skratka sedaj samo piha in ne hladi oziroma ne greje. Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe.
Klima
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Da nisi pozabil odpreti ventila za vodo na dnu barke ?
Če so ti na novo polnili s plinom, so ti sigurno dali vmes barvilo. Tako lahko vidiš, če ti vseeno kje spušča. Potem bo potrebno na novo pretesniti. Drugače je na forumu za klimatske težave "zadolžen" "Mažko", ki je od foha.
lp
Če so ti na novo polnili s plinom, so ti sigurno dali vmes barvilo. Tako lahko vidiš, če ti vseeno kje spušča. Potem bo potrebno na novo pretesniti. Drugače je na forumu za klimatske težave "zadolžen" "Mažko", ki je od foha.
lp
Pa se kompresor sploh vklopi?? Če črpalka za vodo ne dela, oz če ni vode, je kompresor relejsko varovan! Poslušajte in če se kompresor ne vklopi oz. ga klima takoj izklopi potem je problem da ni vode (črpalka fuč, ni toka, zaprt ventil...), sicer je problem v klimi sami.
LP
SS
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Si prepričan da kompresor dela? Vibracije lahko čutiš tudi od ventilatorja. Če kompresor dela ga moraš tudi slišati. Če dela potem ti je verjetno plin "ušel", če ne dela poglej še termostat. Jaz sem imel primer ko se mi je v težkem morju in butanju ob valove snel ventilator dol s kompresorja. Klima je nekaj časa delala, pihalo pa ni mrzlo, potem mi je na komandni plošči javilo napako E6.
lpg
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov