Pozdravljeni!
Ali mi lahko nekdo svetuje od katerega proizvajalca naj kupim, primer in finish barvo za plastiko ter razredčilo. Vsega rabim cca 10 kil.
Hvala!
Katerega proizvajalca barvo?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jaz, zaenkrat poznam in delam z Hemplom. Njihov Light Primer, je odličen, dvokomponenten na osnovi epoksija z učinkom preprečevanja nastanka osmoze. Pokrivno barvo, Poly Enamel imam za test že eno leto na pobarvani deski, na soncu, dežu, snegu itd. in je še vedno kot nova. Tudi trdota (test z jekleno krtačo) je izpadel odlično, nobenih risov. Cenovno tudi sprejemljiv.
Toliko moje izkušnje. Seveda pa ti priporočam, da se striktno držiš navodil o načinu in času nanašanja, tudi med premazi. V prodajalnah izdelkov Hempel, dobiš knjižico "program za jahte", je brezplačna in ti opisuje vse vrste barv načine, mešalna razmerja temp. priporočljivo, skratka vse.
LP
Toliko moje izkušnje. Seveda pa ti priporočam, da se striktno držiš navodil o načinu in času nanašanja, tudi med premazi. V prodajalnah izdelkov Hempel, dobiš knjižico "program za jahte", je brezplačna in ti opisuje vse vrste barv načine, mešalna razmerja temp. priporočljivo, skratka vse.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov