LEP POZDRAV.
Ali mi lahko kdo svetuje kje naj naročim novi blok motorja z glavami za
motor Mercruiser 5.0. V 8. (t.i. short block).
Pri starem sem zamenjal bat, pa ne deluje dobro. Pritisk olja je premali in tolče....tako pa bi zamenjal blok motorja z bati in glavami.
l.p. Boštjan[/list][/code][/quote]
MERCRUISER 5.0-NABAVA BLOKA MOTORJA?????
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Nabava delov
Sam nabavljam dele pri različnih trovcih in od primera do primera se odločam kdo je najugodnejši.
Če te zanima, kje nabavljam dele mi pošlji EMail ali pa sporoči tel. št. te pokličem, da ne delam reklam za prodajalce.
lp
Če te zanima, kje nabavljam dele mi pošlji EMail ali pa sporoči tel. št. te pokličem, da ne delam reklam za prodajalce.
lp
AT
Re: Nabava delov
albint napisal/-a:Sam nabavljam dele pri različnih trovcih in od primera do primera se odločam kdo je najugodnejši.
lp
zdravo! rabim ohišje termostata za v8, 5,0 merc, let.91, št mot.OD 602672.Čeimaš kako pametno vezo za ugoden nakup se priporočam.
marko47
hvala za informacije! marko
Re: MERCRUISER 5.0-NABAVA BLOKA MOTORJA?????
[/quote]bostjan9 napisal/-a:LEP POZDRAV.
Pri starem sem zamenjal bat, pa ne deluje dobro. Pritisk olja je premali in tolče....tako pa bi zamenjal blok motorja z bati in glavami.
l.p. Boštjan[/list][/code]
Če je pritisk olje premajhen in ti tolče potem so tudi ležaji na glavni gredi preohlapni,potem je najbolje narediti kompletno generalko ali drugi motor.
lp
-
silverlinemb
- Poddesetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: Septimus in 1 gost