pozdravljeni,potrebujem nasvet za firmo moram nabavit pistolo za lakiranje,lakiramo visoki sijaj na les vsi prodajalci mi nekaj razlagajo prednosti in slabosti vendar nobeden ni pripravljen prinesti pistolo na preiskus in demonstrirat delovanje v firmi imam dobre lakirante vendar je vse po ustnem izrocilu,sedaj imamo pistole sata za zakljucni sloj in druge za temelje vprasanje je kateri model oz znamka je price performance
za vskrsen nasvet bom hvalezen
brizgalna pistola
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: brizgalna pistola
Občasno pobarvam kakšno zadevo in z istim vprašanjem sem se ukvarjal tudi sam.
Če že kaj pobarvam želim, da je to narejeno v piko. Polovični ali zadovoljivi rezultati ME NE ZANIMAJO, zato sem si kupil Sata profi pištoli tipa HVLP (High Volume Low Pressure). Prav te pištole so znane po največjem izkoristku glede na nanešeni material. Omogočajo izjemno natančno regulacijo pretoka zraka, obliko brizga (okrogel do ploščati stožec) in doziranje količine barve. Z njimi lahko narediš vse le na zalogi moraš imeti še paleto diz, ter zunanji regulator tlaka s posodico za kondenz.
S temi pištolami, se celo laik lahko hitro nauči pobarvati zares profesionalno.
Kot vidim ste kupili pištolo od prave firme - Sata. Katero?
Za lakiranje velikih površin bi se moral posvetovati z iskušenim strokovnjakom. Priporočam, da pokličeš Majo doo iz okolice Domžal.
Če že kaj pobarvam želim, da je to narejeno v piko. Polovični ali zadovoljivi rezultati ME NE ZANIMAJO, zato sem si kupil Sata profi pištoli tipa HVLP (High Volume Low Pressure). Prav te pištole so znane po največjem izkoristku glede na nanešeni material. Omogočajo izjemno natančno regulacijo pretoka zraka, obliko brizga (okrogel do ploščati stožec) in doziranje količine barve. Z njimi lahko narediš vse le na zalogi moraš imeti še paleto diz, ter zunanji regulator tlaka s posodico za kondenz.
S temi pištolami, se celo laik lahko hitro nauči pobarvati zares profesionalno.
Kot vidim ste kupili pištolo od prave firme - Sata. Katero?
Za lakiranje velikih površin bi se moral posvetovati z iskušenim strokovnjakom. Priporočam, da pokličeš Majo doo iz okolice Domžal.
Re: brizgalna pistola
Iztok, Majo je ze skor eno leto, ki je zakljucil z prodajo Festool orodja in Sata pistol.
Za Sato je po moje samo se Pirh iz Loznice pri Zalcu.
Ta eni hvalijo tudi de Willbis pistole, ki jih pa trzi Silco iz Šentriperta.
Za večje površine klasicne pistole ze skoraj odpadejo, moras imeti “airless” pistolo, sam draga je, si hitro na 3000 e za kvalitetno.
Za Sato je po moje samo se Pirh iz Loznice pri Zalcu.
Ta eni hvalijo tudi de Willbis pistole, ki jih pa trzi Silco iz Šentriperta.
Za večje površine klasicne pistole ze skoraj odpadejo, moras imeti “airless” pistolo, sam draga je, si hitro na 3000 e za kvalitetno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov