Električar
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Električar
Zanima me, če ima kdo za priporočit kakšnega električarja, ki ima čas in voljo za nekaj del na jadrnici. Za darilo sem lansko leto dobil števec verige z daljincem, produkcije forumaša NT, potrebna montaža. Naslednji teden pa dajem še jambor dol, kjer je med drugim treba pogledat tudi kontakte od radarja, ki ne dela, predvidevam, da se je pretrgal kabel. Tudi GPS mi kaže ''no fix'', predvidevam, da so lahko baterije na receiverju/oddajniku.
Re: Električar
Tudi GPS mi kaže ''no fix'', predvidevam, da so lahko baterije na receiverju/oddajniku.
Če misliš na malo gumbno baterijo, ki je v GPS modulu, ta ne more bit razlog da GPS ne funkcionira. Ko se sprazni, le dlje traja da najde satelite; namesto sekundo-dve traja do nekaj deset sekund.
Večina starejših gps naprav (tudi moja) ima to baterijo prazno.
Xilinx Vivado HLx trainee
Pokliči nič pet ena štiri sedem sedem sedem štiri sedem
Joško on ti bo uredil.
Joško on ti bo uredil.
Fiat Justitia ... Some day....
Kje pa imaš barko? Za manjša dela se ponavadi najbolj splača najet lokalca.
H2O napisal/-a:Kje pa imaš barko? Za manjša dela se ponavadi najbolj splača najet lokalca.
Marina Portorož. Bladzo je ratal moj sosed, ko so ga deložirali z otoka...
Nazadnje spremenil Kariera, dne Pe Jan 08, 2021 08:36, skupaj popravljeno 2 krat.
primusr napisal/-a:Pokliči nič pet ena štiri sedem sedem sedem štiri sedem
Joško on ti bo uredil.
Hvala bom!
Kariera napisal/-a:Marina Portorož. Bladzo je ratal moj sosed, ko so ga deložirali z otoka...![]()
Pokliči Leona O51 377-962, ali Gregata O41 763-890 (delata skupaj... oziroma Grega dela, Leon je pa šef
Tudi Leon se zna peljat s kolesom 
Ja, ampak za rekreacijo, ne po marini 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov