Krepnu motor
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Krepnu motor
Kako je crknil? Kakšni so simptomi?
Marchi napisal/-a:Kako je crknil? Kakšni so simptomi?
V trenutku zgubil obrate in se pokadilo.
pomisli in zgodilo se bo
Marchi napisal/-a:Kako je crknil? Kakšni so simptomi?
No kr krepko zakadilo kabino..
pomisli in zgodilo se bo
Dim?? bel,plav,črn.Kaj počlo? se na ajnlaser vrti??Kako je vžgal predn se je to zgodilo? Kaki simptomi od prej?Na roke bi ga mogu obrnt če gre da kaj še več ne uničiš,če je mehanska okvara.Lahk je poču ventil,lahk je odpizdil kajlo na vstrajniku .....Opiš več..Tel moj imaš,poklič bilo kdaj,podnev al ponoč..morda lahk kej po tel dorečemo..
polanc napisal/-a:Dim?? bel,plav,črn.Kaj počlo? se na ajnlaser vrti??Kako je vžgal predn se je to zgodilo? Kaki simptomi od prej?Na roke bi ga mogu obrnt če gre da kaj še več ne uničiš,če je mehanska okvara.Lahk je poču ventil,lahk je odpizdil kajlo na vstrajniku .....Opiš več..Tel moj imaš,poklič bilo kdaj,podnev al ponoč..morda lahk kej po tel dorečemo..
Kolko imaš številko.te pokličem.
pomisli in zgodilo se bo
ljubo napisal/-a:polanc napisal/-a:Dim?? bel,plav,črn.Kaj počlo? se na ajnlaser vrti??Kako je vžgal predn se je to zgodilo? Kaki simptomi od prej?Na roke bi ga mogu obrnt če gre da kaj še več ne uničiš,če je mehanska okvara.Lahk je poču ventil,lahk je odpizdil kajlo na vstrajniku .....Opiš več..Tel moj imaš,poklič bilo kdaj,podnev al ponoč..morda lahk kej po tel dorečemo..
Kolko imaš številko.te pokličem.
Moja je 051380333
pomisli in zgodilo se bo
041 554 028
Morjeplovci,Ljubo je v Rovinju in bi blo fajn imet mal spremstva do Valkanele in nekoga da ga od carinskega pomola na morje potegne..Je kdo blizu ,voljan pomagat??LP
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Sva govorila sinoči ob 10.30, zgleda da je preplozal tesnilo glave, ki pa jo(tesnilo)ima s seboj. Malo prej pa sva govorila s Polancem in sva istega mnenja. Če bo dobil stik z Alexom, ki je baje dol, bi se dalo posanirat. Glavo dol spucat tesnilne površine in zmontirat nazaj. Pogledat olje, da ni prišlo do izliva vode v karter. Motor Torpedo 2 cil. To se da v par urah urediti.
mašinfirer
Jaz sem dol ja in v kontaktu z Ljubom. Verjeli ali ne tudi na mojem avtu je verjetno šla dihtanga na pokrovu ventilov. Od tam nekje mi pušča olje. Sem pa glede Ljuba govoril s Žužić Serđom, ki pa teh motorjev ne popravlja in žal ne more pomagati. Mi je pa dal kontakt lastnika Marine Plava pri Poreču s katerim sem govoril in je stvar taka da bi bilo najbolje, da Ljubo jutri prijadra in se veže v marini Plava, kjer mu bodo to rešili. Mu bodo pa tudi pomagali se vezat na bojo. Zdaj žge jugo, valovi v Valkaneli tudi čez 1m in imam občutek da se še dvigajo. Tako da bo Ljubo do jutri (upam da ga pustijo na carinskem pomolu ali premaknejo na komunalni vez) v Rovinju in če pade jugo bo potreboval le malce pomoči do izplutja iz marine. Sam ne znam šravfat ama nič tako da mu ne morem pomagati. Če je kdo še v bližini naj pripomore kar lahko. Jaz grem popoldne žal nazaj v SLO.
Sem tudi jaz govoril z Ljubom in bo še najbolje tako kot pravi Aleks, proti večeru bo jugo pojenjal in čez noč proti jutru obrne na burjo, kar bo ugodno za premik do Poreča.
Hvala vsem mislim, da bomo vse rešili kot je treba. Jutri dvignem jadra in destinacija Poreč. Zrihtal Alex09. No njemu pa srečno vožnjo domov.
Še enkrat hvala vsem za skrb. Ko bo končano pa podrobnosti o odiseadi.
Še enkrat hvala vsem za skrb. Ko bo končano pa podrobnosti o odiseadi.
pomisli in zgodilo se bo
Pristal v Vrsarju u glavnem motor se je pregrel in en izgleda nima kompresije. Nujno rabim privez in mehanika.
pomisli in zgodilo se bo
No stvari so se mal zakomplicirale in spet rešile.Ljubo je v Vrsarju in kmalu jadra za Červar.Tu bo dobil vez in mehanika.Imamo pa še rezervno verzijo prštimano.NNNP..Vse je blo zmenjeno z mehanikom v Poreču,ko je pa Ljubo jadral iz Rovinja mu je pa pr Vrsarju zmanjkalo vetra in čudežno mehanik v Poreču ni več mel časa in zanimanja zanj..Tud se pol zanes kej...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov