A so levi al desni navoji, glede na to da se vsak vrti v svojo smer, al gret al usekat al kupnciger, predvsem me zanimajo vaše lastne izkušnje
Kako sneti propeler z gredi (osovine)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kako sneti propeler z gredi (osovine)
Zanima me kako se lotevate tega "projekta"...
A so levi al desni navoji, glede na to da se vsak vrti v svojo smer, al gret al usekat al kupnciger, predvsem me zanimajo vaše lastne izkušnje
https://medisken.si
Re: Kako sneti propeler z gredi (osovine)
Pri meni so najprej odšraufali male vijake, ki blokirajo propeler, da se ne sname z osovine, potem so ga pa z gumijastim kladivom dol zbili.
Če se mikasti po gredi, se naj jo sprosti pri menjalniku (in podloži z lesom). Sredstvo za mikastenje pa naj bo bakreno (ustrezne teže).
https://vodovod-rh.si/
A z abcigerjem mal namensko predelanim ne gre?
Brez, da pogreješ, maš lahka še tak abciger, nau šlo.
Tapru losej, pual pugrej, pa useki pu jem. Če maš pa kuplciger pa še tuk bul. Ga našponi, pugrej, pa udri!
Pobi! Tu ni jadrnca, pa tist otročji prupeler. Tuki je neki mesinga.
Tapru losej, pual pugrej, pa useki pu jem. Če maš pa kuplciger pa še tuk bul. Ga našponi, pugrej, pa udri!
Pobi! Tu ni jadrnca, pa tist otročji prupeler. Tuki je neki mesinga.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Abciger našpanaj po muško in rahlo s kladivom potolči po osovini. Do sedaj je vsak prop še dol skočil.
A.
A.
Pa kako uro prej našprici ripne z rostloserjem de mau zatječe..še boli z petrolmom,najbul zalejze.
Njahite fuke špilat 
polanc napisal/-a:Pa kako uro prej našprici ripne z rostloserjem de mau zatječe..še boli z petrolmom,najbul zalejze.
Sej js ga neb zžgau, sam sneu bi ga rd
https://medisken.si
Pazi, da ne bo pisalo: Slovenac zapalio brod 
Ljega matice luosi, pa se u rikverc vuoz, ku se pa ustav, pa ves, da jih nimas vec guor. Ajnfuoht ku pasul.
Sam mal drazi ku pasul
Sam mal drazi ku pasul
Čakte mal.U malo kantico..1 deciliter, od olja z kapalko, nalijete petrolej in nakapate okoli ripen in osi med prope in akse..kake veze ima to z slovenac zapalio brod??
Sam tole z ripnam mi ne gre v btico...
https://vodovod-rh.si/
Jaz Polanca zastopm kwa misl, sam zna bit problem.
Ce so ble osi lepo namazane in prop gor, bi skor mogu it dol brez teh zadev, mal abcigarja pa kladva, pa ce ni to po petih letih, ce je pa zarustan....... pol je pa tko kot en moj kolega. Je vleku z sinom prope dol, nkol mel nobenega skafa, kaj sele sraufal in je nabavil enga starega gliserja z dvema motorjema. Hoce vzet prope dol, je tolk cajt sponal na zut z ene 3 m stango pa kladwam da je peto odlomu. Itak je mogu kupit se oba motorja, ker sta bla oba zanic. Investicija stoletja.
Ce so ble osi lepo namazane in prop gor, bi skor mogu it dol brez teh zadev, mal abcigarja pa kladva, pa ce ni to po petih letih, ce je pa zarustan....... pol je pa tko kot en moj kolega. Je vleku z sinom prope dol, nkol mel nobenega skafa, kaj sele sraufal in je nabavil enga starega gliserja z dvema motorjema. Hoce vzet prope dol, je tolk cajt sponal na zut z ene 3 m stango pa kladwam da je peto odlomu. Itak je mogu kupit se oba motorja, ker sta bla oba zanic. Investicija stoletja.
Roberth1 napisal/-a:Sam tole z ripnam mi ne gre v btico...
Sej pobi ne vejo, za kak propeler gre
Ja, ja.
Zarad mjane, Gregor, ga lahko s pinceto dual ulečeš.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov