Inox za navtiko manjše količine - kje kupiti ?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Inox za navtiko manjše količine - kje kupiti ?
Živijo,
Zanima me kje kupujete inox za navtiko v primeru da rabiš zelo malo . Kakšen meter cevi, ploščati železo.. npr. za naredit kakšno držalo po meri ipd..
Večje trgovine te ne šmirglajo in jim za take stvari gremo na živce.
A obstaja kakšen privatnik k se da pr njem kupit in ti še zvari , kar bi pač želel ..
In da ne zavija z očmi v smislu kaj mi težiš s temi drobnarijami...
Zanima me kje kupujete inox za navtiko v primeru da rabiš zelo malo . Kakšen meter cevi, ploščati železo.. npr. za naredit kakšno držalo po meri ipd..
Večje trgovine te ne šmirglajo in jim za take stvari gremo na živce.
A obstaja kakšen privatnik k se da pr njem kupit in ti še zvari , kar bi pač želel ..
In da ne zavija z očmi v smislu kaj mi težiš s temi drobnarijami...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Inox za navtiko manjše količine - kje kupiti ?
Kupujem v Inox Centru na Letališki... Odrežejo po želji, na voljo imajo tudi ostanke. Vedno dobil vse kar sem potreboval, PRIPOROČAM!
Na ZS ti pošljem še kontakt mojstra manjše delavnice v Ljubljani, ki ti zelo lepo na stroj kaj odreže, zapiga, zavari pa tudi kakšni ostanki za zelo ugodno ceno se vedno najdejo. Je bil navtik, zna prisluhniti in se vedno zelo potrudi.
Na ZS ti pošljem še kontakt mojstra manjše delavnice v Ljubljani, ki ti zelo lepo na stroj kaj odreže, zapiga, zavari pa tudi kakšni ostanki za zelo ugodno ceno se vedno najdejo. Je bil navtik, zna prisluhniti in se vedno zelo potrudi.
Najlepša hvala za koristno informacijo.
Resnično mi pridejo zelo prav informacije forumašev pri obnovi barke, ker bi drugače porabil ogromno časa in energije pa tudi €€, da bi prišel do rešitve.
Že tako in tako je poraba časa na barki enormna, ko se spraviš karkoli delat......... še posebej na vodi , kot v mojem primeru.
Resnično mi pridejo zelo prav informacije forumašev pri obnovi barke, ker bi drugače porabil ogromno časa in energije pa tudi €€, da bi prišel do rešitve.
Že tako in tako je poraba časa na barki enormna, ko se spraviš karkoli delat......... še posebej na vodi , kot v mojem primeru.
Kovač napisal/-a:Že tako in tako je poraba časa na barki enormna, ko se spraviš karkoli delat
Welcome to the club
Če je komu dolgčas in nima kaj počet, naj kupi barko
Jaz pravim tko..če imaš čas in denar..kupi barko in ne boš več imel ničesar ne cajta ne viška dnarja
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
V MDM cevi ne režejo več. So že pozabili, da so bili nekoč tudi oni majhni. 
Nikola T. napisal/-a:V MDM cevi ne režejo več. So že pozabili, da so bili nekoč tudi oni majhni.
Točno to sem imel v mislih, ko sem odprl to temo
Drugač men so po pošti po povzetju iz Inoks centra poslali 1 m cevi fi 18 in 2 kolena..se pravi zelo malo naročilo ,pa so vse poštimali..prnesu poštar na dom.pač plačal poštnino in tisto takso da pošta pol nakaže denar..ni se mi blo pa treba v Lj vozit.
Na gorškem koncu je tudi ena trgovina https://www.inoxcenter.si/prodajni-program/inox/
LP, Andrej
Jaz nekaj kosov naročil v Kovinarstvo Koritnik - enkrat prišel tja s skico z merami na papirju (za ojačitev dela palube pod sidrnim vinčem), pa so mi jo prerisali v Autocad in nato lasersko izrezali. Ko sem delal nosilec za Rocna sidro mi je en drug izvajalec ga zrisal v Autocadu, pri Koritniku pa so ga izrezali in zavarili. Mislim, da je bil obakrat 6 mm inox.
https://koritnik.si/en/contact/
https://koritnik.si/en/contact/
poydravljen,
Mibra, Hoče...
Še lani so mi narezali polne palice 8 in 12 mm, na željeno dolžino. A4. (označeno z rumeno ali zeleno, pozabil)
lp, Dejan
Mibra, Hoče...
Še lani so mi narezali polne palice 8 in 12 mm, na željeno dolžino. A4. (označeno z rumeno ali zeleno, pozabil)
lp, Dejan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov