Obnova napisa in črt na trupu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Obnova napisa in črt na trupu
Pozdravljeni.
Imam jadrnico Jeanneau 36.2, trenutno na suhem v Izoli, ukvarjam se z raznimi deli po palubi in na trupu - nov teak v kokpitu, propeler, lezaji krmila itd. Barka je stara vec, kot 20 let, napisi na bokih so poškodovani in zbledeli.
Pozna kdo koga, ki bi mi to obnovil?
Hvala,
Lp Klemen
Imam jadrnico Jeanneau 36.2, trenutno na suhem v Izoli, ukvarjam se z raznimi deli po palubi in na trupu - nov teak v kokpitu, propeler, lezaji krmila itd. Barka je stara vec, kot 20 let, napisi na bokih so poškodovani in zbledeli.
Pozna kdo koga, ki bi mi to obnovil?
Hvala,
Lp Klemen
Jeanneau SO 36.2
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: Obnova napisa in črt na trupu
Klemen, pozdravljen na forumu.
Ti si pa faca. Očitno kar obvladaš zadeve, če ti je največji problem za prvi post obnova napisa na barki.
Kontaktiraj Jankota iz Pegrareza... v Izoli. Prostore ima le dobrih 200m od jahtnega centra. Pride tudi nalepit.
Ti si pa faca. Očitno kar obvladaš zadeve, če ti je največji problem za prvi post obnova napisa na barki.
Kontaktiraj Jankota iz Pegrareza... v Izoli. Prostore ima le dobrih 200m od jahtnega centra. Pride tudi nalepit.
Hvala NT.
Forum berem okvirno 10 let in sem dobil ogromno dobrih idej. Prej sem imel 2 gomona, skoraj vse sem naredil sam. Nekako pa ni bilo prilike za kaj vprašat.
Lani sem dobil SO36.2 in dovolj razlogov, da koncno vprašam za kaksne nasvete
.
Bom poklical Pegrareza...
Danes sem se mučil z odstranjevanjem lezaja pogonske osi (cutlass bearing), da bi vstavil novega. Original je 100% iz gume, a očitno prejšnji lastnik tega ni imel in vstavili so bronastega. Ta se je sedaj popolnoma zrastel z okolico in ne gre ven. To bo malo večji problem.
Kaksna ideja? Ne bi rad odstranjeval osi.
Lp Klemen
Forum berem okvirno 10 let in sem dobil ogromno dobrih idej. Prej sem imel 2 gomona, skoraj vse sem naredil sam. Nekako pa ni bilo prilike za kaj vprašat.
Lani sem dobil SO36.2 in dovolj razlogov, da koncno vprašam za kaksne nasvete
Bom poklical Pegrareza...
Danes sem se mučil z odstranjevanjem lezaja pogonske osi (cutlass bearing), da bi vstavil novega. Original je 100% iz gume, a očitno prejšnji lastnik tega ni imel in vstavili so bronastega. Ta se je sedaj popolnoma zrastel z okolico in ne gre ven. To bo malo večji problem.
Kaksna ideja? Ne bi rad odstranjeval osi.
Lp Klemen
Jeanneau SO 36.2
Klemenr, meni je ležaj zamenjal Vojko Okretič, ima orodje in zna naredit... špila ok.
Hvala,
smo ze rešili in jadramo po severni Dalmaciji. Naredil sem orodje s katerim sem povrtal obod lezaja in ga odstranil brez odstranjevanja osi. Ostalo je slo lahko, potem sem montiral sklopni propeler Flexofold, ki se res dobro obnese.
Lp Klemen
smo ze rešili in jadramo po severni Dalmaciji. Naredil sem orodje s katerim sem povrtal obod lezaja in ga odstranil brez odstranjevanja osi. Ostalo je slo lahko, potem sem montiral sklopni propeler Flexofold, ki se res dobro obnese.
Lp Klemen
Jeanneau SO 36.2
- 1stofficer
- Admiral
Bom delno zlorabil temo z vprasanjem, kdo bi zamenjal nalepke/crte na avtu?
Gorenjska / Ljubljana ce kdo koga priporoca
1stofficer napisal/-a:Bom delno zlorabil temo z vprasanjem, kdo bi zamenjal nalepke/crte na avtu?
Na Vrhniki o4o163494 Matic, studio Fabrka
- 1stofficer
- Admiral
lslabe napisal/-a:1stofficer napisal/-a:Bom delno zlorabil temo z vprasanjem, kdo bi zamenjal nalepke/crte na avtu?
Na Vrhniki o4o163494 Matic, studio Fabrka
Hvala
- 1stofficer
- Admiral
A se crne nalepke na boku dajo spolirat nekako? Malo so postale flekaste...
Nalepk ne boš mogel spolirat, oziroma ne bo nucalo. Če te motijo fleki, jih boš moral zamenjat.
al pa z oljem namazat se svetjo ko satan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov